Η Public ανακοινώνει τα μέτρα που λαμβάνει εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού, προσαρμόζοντας τις λειτουργίες για την ασφάλεια όλων. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, η Public ακολουθεί πιστά την απόφαση των αρμόδιων αρχών και ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα του δικτύου της θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 18.03.2020 μέχρι νεωτέρας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες αυτές τις ημέρες, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και προσαρμόζουμε τη δραστηριότητά μας με ένα και μοναδικό στόχο: Να παραμείνουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας ασφαλείς.

Υποστηρίζουμε την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.public.gr, αλλά και μέσω της ομάδας του call center μας (τηλ.: 2108181333), προσφέροντας με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας αλλά και την εξαιρετική και υψηλής ποιότητας εμπειρία Public.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτή την κατεύθυνση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού:

•    Ενισχύουμε το προσωπικό που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.public.gr για να παραδίδουμε άμεσα τις online παραγγελίες σας στο σπίτι ή όπου αλλού επιθυμείτε.
•    Η ομάδα του call center μας είναι σε ετοιμότητα στο τηλέφωνο 2108181333 για να δρομολογήσει οποιαδήποτε παραγγελία και να την αποστείλει απευθείας στο σπίτι σας ή όπου αλλού επιθυμείτε.
•    Παράλληλα, προσφέρουμε τη δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών, καθώς και ανέπαφης παράδοσης, αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά.

Ήδη, για όλες τις παραγγελίες στο www.public.gr αλλά και στο call center μας, ισχύουν τα ακόλουθα:

•    Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται από συναδέλφους και συνεργάτες που είναι εξοπλισμένοι με γάντια μίας χρήσης.
•    Οι συνεργάτες μας που φροντίζουν για την παράδοση των δεμάτων είναι εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα γάντια μίας χρήσης.
•    Απολυμαίνουμε προληπτικά όλους τους χώρους λειτουργίας μας, καταστήματα και αποθήκες.
•    Τηρούμε όλοι κατά γράμμα και σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής, όπως αυτοί ορίζονται κι ανανεώνονται από το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Ακολουθούμε επιμελή και συχνό καθαρισμό των χεριών μας, είμαστε πάντοτε εφοδιασμένοι με γάντια μιας χρήσης, ενώ οι χώροι μας καθαρίζονται συχνά και σχολαστικά.

 
#ΜένουμεΣπίτι. Για τον λόγο αυτό έχουμε ενισχύσει περαιτέρω την εξαιρετική εμπειρία online αγορών που προσφέρει το www.public.gr, για να βρείτε εύκολα και γρήγορα όλα εκείνα τα προϊόντα που θα σας εξασφαλίσουν ευχάριστες στιγμές, ακόμη και στο σπίτι!»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης