[Ενημέρωση 23/11/2021 22:40]:

Η έκδοση βεβαίωσης αρνητικού rapid test μέσω του gov.gr φαίνεται να λειτουργεί πλέον κανονικά. Οι μη εμβολιασμένοι πολίτες μπορούν και πάλι να εκδώσουν τις βεβαιώσεις τους, αν έχουν λάβει αρνητική διάγνωση.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

[Αρχική δημοσίευση:]

Προβλήματα στη λειτουργία της αντιμετωπίζει εδώ και αρκετή ώρα η πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, gov.gr, όσον αφορά στις εκδόσεις Πιστοποιητικών Αρνητικού Ελέγχου COVID-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, χρήστες που έχουν διαγνωστεί πρόσφατα μέσω rapid test, δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλατφόρμα μετά το βήμα που απαιτεί τον AMKA του αιτουμένου ατόμου.

Κατόπιν εισαγωγής του ΑΜΚΑ, παρουσιάζεται το κόκκινο πλαίσιο στο κάτω μέρος, που ενημερώνει για προσωρινό τεχνικό σφάλμα.

Οι αιτούντες δεν μπορούν να συνεχίσουν στην έκδοση βεβαίωσης, καθώς παρουσιάζεται το κόκκινο πλαίσιο στο κάτω μέρος, που ενημερώνει για προσωρινό τεχνικό σφάλμα. Αυτό εμφανίζεται κατόπιν εισαγωγής του ΑΜΚΑ του αιτούντος ατόμου και δεν προχωρά η διαδικασία για την έκδοση.

Συνέπεια του τεχνικού προβλήματος είναι η αδυναμία έκδοσης του πιστοποιητικού, το οποίο, σύμφωνα με τα πρόσφατα μέτρα, απαιτείται για να μπορούν να μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι πολίτες σε εκκλησίες, εμπορικά καταστήματα, κομμωτήρια και ανοιχτούς χώρους εστίασης.

Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση από το Υπουργείο και το πρόβλημα υφίσταται τουλάχιστον από τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης