Οι χρήστες YouTube παρακολουθούν βίντεο πάνω από 1 δισ. ώρες κάθε ημέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Πρόκειται για πάνω από 100.000 χρόνια, που μοιράζονται μεταξύ των εκατομμυρίων χρηστών του YouTube παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία ανακοίνωσε το νούμερο χθες, αλλά ανέφερε ότι το συγκεκριμένο κατόρθωμα έχει επιτευχθεί από πέρυσι. Το YouTube ανακοίνωσε ότι τώρα εστιάζουν περισσότερο στο χρόνο που σπαταλούν οι χρήστες στα βίντεο του YouTube, αντί για το συνολικό αριθμό θεάσεων. Πρόκειται για μια εσωτερική απόφαση που πάρθηκε πριν μερικά χρόνια ώστε να αντιληφθεί η εταιρεία αν οι χρήστες ευχαριστούνται από το περιεχόμενο.

Το νούμερο δείχνει την αυξανόμενη κίνηση του δικτύου, καθώς γίνεται διαθέσιμο σε όλο και περισσότερες χώρες. Παράλληλα όμως δεν λείπουν και τα προβλήματα. Κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα διαμαρτύρονται για την υπηρεσία, απειλώντας ότι θα την εγκαταλείψουν. Επίσης, η συνδρομητική υπηρεσία του YouTube, το YouTube Red, με μόλις 1,5 εκ. χρήστες (μέχρι το καλοκαίρι του 2016) δεν αποτελεί και μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το YouTube προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες του, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα αφαιρεθούν οι διαφημίσεις των 30 δευτερολέπτων, που δεν μπορούν να προσπεραστούν.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης