Η Apple θα μπει στο παιχνίδι της τηλεθέασης, καθώς θα αποκτήσει το δικό της reality show. Ήδη έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για συμμετοχή στο παιχνίδι reality, το οποίο θα ονομάζεται Planet of the Apps. Το show δίνει την ευκαιρία σε επίδοξους προγραμματιστές να αναδείξουν τη δική τους εφαρμογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το reality είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Apple με την Prospect Productions (Master Chef, The Biggest Loser) και επικεντρώνεται στις εφαρμογές και τους δημιουργούς τους. Όλοι οι προγραμματιστές που θα περάσουν από τις οντισιόν θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την εφαρμογή τους, ενώ θα επιλεχθούν 100 από αυτούς.

Η Prospect αναφέρει ότι όσοι επιλεχθούν θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για γυρίσματα στα τέλη του 2016 και αρχές του 2017. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν διαθέσιμη κάποια εφαρμογή iOS, macOS, tvOS ή watchOS μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, ενώ γίνονται δεκτές ακόμα και σε beta έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιτυχόντες θα έχουν τη δυνατότητα να καθοδηγηθούν και να λάβουν συμβουλές απευθείας από τους καλύτερους ειδικούς στον κόσμο όσον αφορά την τεχνολογία και την ψυχαγωγία, την ευκαιρία να συναντήσουν δυνητικούς χρηματοδότες για να συζητήσουν για επενδύσεις έως και 10 εκ. δολαρίων, αλλά και να έχουν την εφαρμογή τους προμοταρισμένη μέσω του App Store στο τέλος του παιχνιδιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης