Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο στις μέρες μας που όλα γίνονται μέσω των ηλεκτρονικών μας συσκευών. Ωστόσο ακόμα κι αυτά που ξέραμε ως τώρα θεωρούνται ξεπερασμένα, μπροστά στο νέο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να παραγγείλετε πίτσα! Η Shoe Surgeon, μια εταιρεία κατασκευής custom sneaker στο Λος Άντζελες, έχει κατασκευάσει 64 ζεύγη από αυτά τα “Pie Tops” για να τιμήσει τις 64 ομάδες που θα τα καταφέρουν στο τουρνουά μπάσκετ των κολλεγίων NCAA το Μάρτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά τα εξαιρετικά αποκλειστικά sneakers θα δοθούν σε «ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης», σύμφωνα με την AdWeek. Ωστόσο, οι φαν της Pizza Hut μπορεί επίσης να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μερικά ζευγάρια, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ακόμη για το πώς.

Η χρήση του παπουτσιού θα είναι ιδιαίτερα εύκολη. Όταν επιθυμείτε μια πίτσα, απλά πιέστε το κουμπί στη γλώσσα του δεξιού sneaker. Αυτό ενεργοποιεί την εφαρμογή Pie Tops για κινητά για να παραγγείλετε την πίτσα σας. Τα παπούτσια συνδέονται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι υλικά θέλετε στην πίτσα σας, μπορείτε να τα επιλέξετε μέσω της εφαρμογής. Από εκεί επίσης μπορείτε να αλλάξετε το πόσο εύκολο είναι να παραγγείλετε με το παπούτσι σας, έτσι ώστε να μην παραγγείλετε κάτι κατά λάθος.

Αυτά τα έξυπνα παπούτσια είναι σίγουρα περιττά, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο όπου μπορούμε ήδη να παραγγείλουμε τα πάντα από ένα τηλέφωνο ή υπολογιστή. Ωστόσο δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι προκαλούν έκπληξη τέτοιες ιδέες.

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης