Ο Έλληνας Αστροφυσικός μέσα από το κανάλι του στο youtube «Astronio» το οποίο έχει δημιουργήσει με σκοπό να φέρει την αστρονομία και τις θετικές επιστήμες κοντά στο ελληνικο κοινο.

Ο Παύλος Καστανάς γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στην Αστροφυσική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Queen Mary, University of London) όπου αρίστευσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εκπαίδευση, τόσο με την ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση, ως συνεργάτης-λέκτορας του Πανεπιστημίου του Derby διδάσκοντας προπτυχιακά μαθήματα θετικών επιστημών (Φυσική, Μαθηματικά, Μηχανική Ρευστών, Θερμοδυναμική) αλλά και με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγητής Φυσικής-Χημείας. Από το φθινόπωρο του 2018 σχεδιάζει και διδάσκει μια σειρά μαθημάτων αστρονομίας για παιδιά σε κέντρο εκπαίδευσης στην Αθήνα. 

Η συνέντευξη του Παύλου Καστανά στον Neil deGrasse Tyson.

Ο διεθνούς φήμης αστροφυσικός και παρουσιαστής του “Cosmos”, Neil deGrasse Tyson, έρχεται στο Astronio με τη βοήθεια του National Geographic, για μια αποκλειστική συνέντευξη σχετικά με το νέο “Cosmos: Possible Worlds”, την επικοινωνία της επιστήμης, την αστρονομία και τη θέση του ανθρώπου στο σύμπαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης