O πασίγνωστος μηχανικός, εφευρέτης και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla Motors αυτήν τη φορά αποφάσισε να λύσει το κυκλοφοριακό.

Ο Elon Musk θέλει να αναπτύξει ένα περίπλοκο σύστημα υπογείων τούνελ κάτω από τα αστικά κέντρα των ΗΠΑ. Ίσως δεν αποτελεί την πιο φιλόδοξη ιδέα του, καθώς όχι μόνο σκοπεύει να φέρει αποικίες στον Άρη, αλλά και να μας μετατρέψει σε ψηφιακούς υπερανρώπους. Παρόλα αυτά, η νέα του ιδέα, που ονομάζεται “The Boring Company” είναι κι αυτή αρκετά φιλόδοξη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο βλέπουμε ένα κόκκινο Tesla, που βρίσκεται σε δρόμο με μεγάλη κίνηση, να μπαίνει σε μια ειδική θέση με μεταλλική πλατφόρμα, στα δεξιά του δρόμου, και να μεταφέρεται με κάτι σαν ανελκυστήρα σε ένα υπόγειο τούνελ.

Στο υπόγειο αυτό τούνελ, το αυτοκίνητο φαίνεται να μετακινείται πάνω σε μαγνητικές ράγες, ενώ αναφέρθηκαν ταχύτητες μέχρι και 200 χλμ/ώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Elon Musk ήδη εργάζεται πάνω στο project

Στο τέλος αυτής της παρουσίασης, το βίντεο δείχνει ακόμα και ΜΜΜ να μεταφέρονται κατά αυτόν τον τρόπο ή ακόμα και ποδήλατα.

Φυσικά, η ιδέα απέχει πολλά χρόνια ακόμα από την υλοποίηση, αλλά ο Musk ήδη εργάζεται επάνω σε αυτό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης