Το Netflix ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 3ο τρίμηνο του 2019 και παρά τα ελαφρώς μειωμένα αποτελέσματα σε σχέση με τις προβλέψεις (6,77 εκατ. αντί των 7 εκατ.), παραμένει ρεκόρ για το τρίμηνο. Η εταιρεία ανέφερε ότι ανασταλτικός παράγοντας στις ΗΠΑ ήταν σίγουρα η αύξηση της τιμής της συνδρομής και ότι “με περισσότερα έσοδα, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη βελτίωση της υπηρεσίας μας για να ενδυναμώσουμε την πρότασή μας.”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπήρχε ιδιαίτερη αναφορά στο όλο και πιο ανταγωνιστικό πεδίο που σχηματίζεται τον τελευταίο καιρό, με τα Amazon Prime και Hulu να υφίστανται ήδη εδώ και καιρό και τα Disney+, Apple TV+, HBO Max και Peacock (η υπηρεσία του NBC) να έρχονται σύντομα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Μία από τις “ναυαρχίδες” της εταιρείας, η σειρά “Stranger Things” απέκτησε την πιο επιτυχημένη της σεζόν πρόσφατα (την 3η), την οποία παρακολούθησαν 64 εκατ. “νοικοκυριά” (σ.σ.: οικογενειακοί λογαριασμοί) τις πρώτες 4 εβδομάδες από την πρεμιέρα της.

 

Η Disney και η Apple θα λανσάρουν τις δικές τους συνδρομητικές υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές, αλλά θα πάρει αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν τον όγκο του περιεχομένου του Netflix.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης