Η Academy of Technology & Innovation δημιουργήθηκε από την TREE COMPANY CO A.E.B.E. για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στον χειρισμό ΣμηΕΑ.

Πρόκειται για ένα Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ, με επίσημη Πιστοποίηση και Αδειοδότηση από την Υ.Π.Α., πλήρως εναρμονισμένο με τους κανόνες της Υ.Π.Α. και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω των έκτακτων συνθηκών και, κατά συνέπεια, των αυστηρών προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του ιού COVID 19, η θεωρητική εκπαίδευση, διάρκειας 50 ωρών, γίνεται με τη διαδικασία της σύγχρονης απομακρυσμένης εκπαίδευσης (e-learning).

 Με την ολοκλήρωσή της, το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Academy of Technology & Innovation εκδίδει την απαραίτητη βεβαίωση και αναλαμβάνει τις διαδικασίες ώστε ο υποψήφιος χειριστής να μπορέσει να συμμετάσχει στις γραπτές εξετάσεις στο εξεταστικό μας κέντρο.

Όσον αφορά στην πρακτική εκπαίδευση, το εκπαιδευτικό κέντρο και οι υποψήφιοι χειριστές ΣμηΕΑ συναποφασίζουν τις ημέρες και ώρες της πτητικής εκπαίδευσης, που καθορίζονται από την κατηγορία αδείας (από 3 μέχρι 12 ώρες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθετε περισσότερα στο idrones.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης