H υπηρεσία LinkedIn ανανεώνει σήμερα το site της με νέο look, που έχει σκοπό να φέρει το κοινωνικό δίκτυο σε μια πιο μοντέρνα μορφή. Ενώ οι χρήστες LinkedIn επισκέπτονται αρκετά σπάνια το site, το νέο design του site κάνει την πλοήγηση εντός του πολύ πιο εύκολη διαδικασία. Υπάρχουν πλέον επτά ενότητες: Αρχική, Μηνύματα, Εργασίες, Ειδοποιήσεις, Εγώ, Το Δίκτυό Μου και η Αναζήτηση.

Η κεντρική ροή πλέον έχει γίνει ίδια με το Facebook με trending stories που ελέγχονται ανθρώπους και αλγόριθμους, ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε unfollow και να κρύβετε αναρτήσεις πολύ πιο εύκολα (όπως και στο Facebook). To LinkedIn επίσης βελτιώνει την αναζήτηση, ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εύρεσης εργασίας, ανθρώπων ή εταιρειών, όπως και άλλα μέρη του κοινωνικού δικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγαλύτερη αλλαγή έγκειται στην ανταλλαγή μηνυμάτων σε άμεσο χρόνο, το οποίο είναι πάντα στο κάτω μέρος κάθε σελίδας (όπως ακριβώς και στο Facebook). Εάν αναζητείτε εργασία και γνωρίζετε κάποιο που εργάζεται στη συγκεκριμένη εταιρεία, το LinkedIn θα σας ενημερώσει να ξεκινήσετε συζήτηση μαζί τους για να σας συμβουλεύσουν ως προς την αίτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλλαγή του κοινωνικού δικτύου από την έναρξή του το 2003. Η Wall Street Journal αναφέρει ότι ο επανασχεδιασμός ήταν υπό ανάπτυξη πριν την εξαγορά της Microsoft των 26 δισ. δολαρίων και έτσι δεν υπάρχουν ακόμα χαρακτηριστικά των λογισμικών ή των υπηρεσιών της Microsoft. Οι επιπλέον αλλαγές που αναμένουμε είναι ειδοποιήσεις του LinkedIn στα Windows 10 και στενότερη ενσωμάτωση των εφαρμογών Outlook και Office.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης