Μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Facebook και η Google, ανακοίνωσαν πως οι εργαζόμενοί τους οφείλουν να εμβολιαστούν πριν επιστρέψουν στο γραφείο, την ώρα που η παραλλαγή Δέλτα του κορωνοϊού εξαπλώνεται παγκοσμίως.

Από τις πρώτες επιχειρήσεις που εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση ήταν η Google, το Netflix και η Lyft. Την Τετάρτη ακολούθησε το Facebook, που δήλωσε ότι όποιος εργάζεται στα γραφεία του στις ΗΠΑ θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19, ενώ θα υπάρχει και πρωτόκολλο για αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί για ιατρικούς ή οποιουδήποτε άλλου τύπου λόγους. Το Facebook αναμένει ότι θα μπορέσει να ανοίξει τα γραφεία τους στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Netflix έχει πάει τα μέτρα ασφαλείας ένα βήμα παραπέρα, καθώς έχει εφαρμόσει μια πολιτική υποχρεωτικών εμβολιασμών για το καστ και τα συνεργεία των αμερικανικών παραγωγών του.

Η Apple σχεδιάζει να επαναφέρει τη χρήση μάσκας στα καταστήματά της στις ΗΠΑ τόσο για τους πελάτες, όσο και για το προσωπικό. Παράλληλα το Twitter ανακοίνωσε πως κλείνει εκ νέου τα γραφεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης