Το app της JOBSbnb είναι διαθέσιμο για download στα stores εδώ και 150 ημέρες! Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι στους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού έχουν πλέον βρει το αγαπημένο εργαλείο τους. Η ομάδα της JOBSbnb δηλώνει χαρά και αισιοδοξία, κοιτάζοντας τα νούμερα που έχον πετύχει μέσα σε 150 ημέρες. Αφενός διότι η ομάδα πετυχαίνει -με το παραπάνω- τους στόχους που είχε θέσει και αφετέρου, γιατί βάζει το λιθαράκι της, αφήνοντας ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στον ιδιαίτερα επιβαρυμένο τομέα της εργασίας στην Ελλάδα. 

Οι επιχειρήσεις και οι υπεύθυνοι διαχείρισης προσωπικού αγκάλιασαν τη νέα λογική που χαράξε η ομάδα, η οποία καταργεί πλέον τις αγγελίες και οδηγεί σε απευθείας αναζητήσεις άμεσα διαθέσιμων εργαζομένων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε μόλις 150 ημέρες λοιπόν, περισσότεροι από 30.000 υποψήφιοι εργαζόμενοι κατέβασαν το appJ OBSbnb και δημιούργησαν προφίλ, επιλέγοντας ανάμεσα στις 65 ειδικότητες που καλύπτονται. Έχουν γίνει περισσότερες από 3.200 αναζητήσεις εργαζομένων και έχουν δημιουργηθεί πάνω από 54.000 matches μεταξύ επιχειρήσεων και υποψήφιων εργαζόμενων. Οι επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευτεί τη JOBSbnb έχουν ξεπεράσει τις 850 και οι προσλήψεις που έχουν προκύψει, έχουν φτάσει σχεδόν τις 800! 

Τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει η ομάδα καθημερινά, επιβεβαιώνουν το όραμά για μία νέα εποχή στον ψηφιακό χώρο της εύρεσης εργασίας και δίνουν την ώθηση για να επιτευχθούν οι επόμενοι στόχοι.

  • Αν ψάχνεις δουλειά, κατέβασε την εφαρμογή από το Play Store (Android) και από το App Store (iOS).
  • Αν είσαι εργοδότης ή έχεις επιχείρηση εστίασης/τουρισμού, επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και αναβάθμισε ανάλογα με τις ανάγκες σου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης