Ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Οι συμμετέχοντας ξεκίνησαν από Κεντρική πλατεία της Πέλλας, μπροστά από το άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 8:00 το πρωί και τερμάτισαν στην Παραλία Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φόρα το 2006.

Τον Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνει ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός καλλιτέχνης από την Θεσσαλονίκη, Σοφοκλής Αμπατζίδης, εμπνέεται από τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και μας παρουσιάζεται. Η WIND στήριξε για 7η χρονιά τη διοργάνωση ως Χορηγός & Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Yπηρεσιών, έχοντας πλέον 3 φορές μεγαλύτερο 4G Δίκτυο, ώστε οι συνδρομητές της να αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας κάθε στιγμή στην καθημερινότητά τους.

Γνωρίστε το Σοφοκλή στο παρακάτω βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης