H realme ανακοίνωσε πως διορίζει τον Francis Wong τον πρώην CMO της realme Europe & India, ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της realme Europe, επικεφαλής της συνολικής παρουσίας της επωνυμίας και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Ευρώπη, που θα αναφέρεται απευθείας στον Madhav Sheth, Πρόεδρο του Realme International Business Group, ο οποίος ήταν ο προκάτοχος της ίδιας θέσης.

Νέα Διοίκηση από τους νέους για τους νέους
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η realme ιδρύθηκε το 2018 και έκανε το ξεκίνημά της στην Ευρώπη το 2020. Η realme έχει εξελιχθεί εξαιρετικά από τότε και συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα Top 4 brands smartphone στην Ευρώπη. Ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη της realme, ο Francis εντάχθηκε στη realme από το ξεκίνημά της το 2018, στο λανσάρισμα της πρώτης κυκλοφορίας του realme 1.
 

Καθοδηγώντας την ομάδα ως CMO της realme India, δημιούργησε καμπάνιες με επίκεντρο την κοινότητα καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου που βασίζονται στη νεολαία. Ταυτόχρονα, ενορχήστρωσε τη συνεργασία με τον Salman Khan -αλλά και άλλους- ως πρεσβευτής της επωνυμίας, μετατρέποντας τη realme από ένα αρχάριο brand σε ένα αξιόλογο brand στην Ινδία και ως την αγαπημένη επιλογή της νεολαίας ανάμεσα στις 3 κορυφαίες μάρκες smartphone στην Ινδία.
 

Ο Francis μιλάει με τα τεχνολογικά μέσα, Βουδαπέστη, Ουγγαρία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2021, ο Francis διορίστηκε ως CMO της realme Ευρώπης, Ινδίας, Αφρικής και Λατινικής Αμερικής και συνέχισε να επεκτείνει τους ορίζοντες τη realme σε νέες περιοχές, κάτι που ανέδειξε τις παγκόσμιες προοπτικές του. Παράλληλα, ήταν παγκόσμιος επικεφαλής της σειράς realme GT, εστιάζοντας στην τελειοποίηση και την προώθηση της premium σειράς ναυαρχίδας στην παγκόσμια αγορά.
 

Και τώρα, πλέον ως Διευθύνων Σύμβουλος της realme Europe, ο Francis πρωτοστάτησε σε μια χρονιά ρεκόρ, καθώς η εταιρεία γνωρίζει ταχεία ανάπτυξη και σημαντική αναγνώριση στην αγορά: η realme κατατάσσεται ανάμεσα στις TOP 4 μάρκες smartphone στην Ευρώπη, επίσης είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone για την Ευρώπη το 2021, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με ρυθμό ανάπτυξης 518%. Στην Πολωνία, η realme είναι ανάμεσα στις 3 κορυφαίες επωνυμίες smartphone, ενώ στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία, η realme διατήρησε τη θέση της στο Top 5.
 

«Είναι μεγάλη επιβράβευση το να βλέπεις τις ομάδες της realme να αναπτύσσονται από την αρχή. Τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να εστιάζουμε στην καλλιέργεια της ευρωπαϊκής αγοράς, στοχεύοντας σε καινοτόμες τεχνολογίες και σε σχέδια που καθορίζουν τις τάσεις, προσπαθώντας πάντα να προσφέρουμε την εμπειρία smartphone επόμενου επιπέδου και να κάνουμε την επωνυμία μας ένα ισχυρό όνομα».
 

Μια νέα εταιρεία που γεννά νέα ταλέντα
 

Η realme είναι γνωστή για τους εξαιρετικά αναπτυσσόμενους ρυθμούς της σε πολλές αγορές, οι οποίες στον μεγαλύτερο βαθμό αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για όσους υιοθετούν γρήγορα τις νέες τεχνολογίες. Καθώς τα smartphones είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία όπου η καινοτομία και οι ανατροπές συμβαίνουν σε καθημερινή βάση, απαιτείται περισσότερο από ποτέ ικανότητα προσαρμογής και ευελιξία, με την συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων να είναι νέοι κοντά στα 30 τους, όντας εξαιρετικά οξυδερκείς όσον αφορά τις ενέργειες και ευαίσθητοι όσον αφορά τις τάσεις.
 

Οι συνεργασίες της realme για το GT NEO 3 X Naruto και το GT NEO 3T X Dragon Ball αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πόσο φρέσκια μπορεί να είναι μια εταιρεία smartphone όταν η διαδικασία λήψης αποφάσεων εμπλέκει ενεργά τους Millennials και τη Generation Z.
 

Η συνεργασία της realme GT NEO 3 X Naruto και του realme GT NEO 3T X Dragon Ball θα αποδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο πόσο φρέσκια θα μπορούσε να είναι μια εταιρεία smartphone όταν η διαδικασία λήψης αποφάσεων εμπλέκει ενεργά τους Millennials και τη Generation Z.
 

Ο Francis αναλαμβάνει τον ρόλο καθώς η realme συνεχίζει να καινοτομεί όσον αφορά στην προσφορά των προϊόντων της, έχοντας ανακοινώσει ήδη τη σειρά GT NEO 3 στην Ευρώπη – το ταχύτερο smartphone φόρτισης στον κόσμο. Ένας σταθερός αγωγός νέων, κορυφαίων τεχνολογιών και με δέσμευσή να παραδώσει 100 εκατομμύρια smartphone 5G τα επόμενα τρία χρόνια θα βοηθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη της realme προς τα εμπρός.
 

Μείνετε συντονισμένοι σε NEO ταχύτητες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης