Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει και μετά από τις δυσκολίες που μεσολάβησαν πέρσι λόγω της πανδημίας, ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, τα Public, φροντίζει να κάνει την επιστροφή στα θρανία πιο εύκολη, πιο διασκεδαστική και πιο γεμάτη επιλογές από ποτέ άλλοτε.

Γονείς, παιδιά, μαθητές και φοιτητές μπορούν να βρουν όλα τα σχολικά είδη που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σεζόν χωρίς άγχος και κόπο. Στα Public, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία επώνυμων και ποιοτικών σχολικών ειδών στις καλύτερες τιμές της αγοράς: Κασετίνες και τσάντες σε πρωτότυπα σχέδια για κάθε ηλικία και στιλ, λεξικά και σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις, βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, επώνυμα είδη γραφικής ύλης, αλλά και προϊόντα τεχνολογίας, όπως laptops, tablets, κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, τα Public σας επιτρέπουν να βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν χωρίς κόπο και χρόνο, καθώς σας δίνουν την επιλογή να ξεμπερδέψετε με τη σχολική λίστα σας με δύο τρόπους: Αν προτιμάτε τις γρήγορες διαδικτυακές αγορές, τότε μπείτε στο public.gr και με 2 κλικ επιλέξτε το σχολείο και την τάξη που σας ενδιαφέρει για να βάλετε όλα τα απαραίτητα της λίστας σας στο καλάθι αγορών αυτόματα. Εφόσον δεν βρείτε τη λίστα σας στο public.gr, μπορείτε να την ανεβάσετε και να σας την ετοιμάσουν. Αν πάλι προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας σε ένα κατάστημα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε τη λίστα σας στο προσωπικό και εκείνο θα ετοιμάσει όσα χρειάζεστε επιτόπου.

Με μια επίσκεψη στο Public.gr ή στα καταστήματα Public θα βρείτε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, αποκλειστικά στα Public, θα βρείτε τα πρωτότυπα προϊόντα της Coolbee, που προσφέρουν μοναδικά σχέδια, σε προσιτές τιμές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης