Με αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα, αλλά και νοσταλγική διάθεση για μοναδικές στιγμές 30 χρόνων πορείας, η Data Communication γιόρτασε την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017, τα γενέθλιά της, από την ίδρυση της, το 1987. Στον φιλόξενο κήπο του Glyfada Golf Gardens πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή δεξίωση πλημμυρισμένη με «χρώμα», ήχους και διάθεση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πελατών, συνεργατών και φίλων της εταιρείας και, βέβαια, όλοι οι εργαζόμενοι.

Ο κος Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος της Data Communication Οι οικοδεσπότες της βραδιάς και ιδρυτές της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης και Ζωή Δουζένη, επέλεξαν να προσδώσουν στη βραδιά όχι τον χαρακτήρα μίας τυπικής εταιρικής εκδήλωσης, αλλά να αναδείξουν το πνεύμα συνεργασίας και συντροφικότητας που επικρατεί μέσα στην εταιρεία. Μίλησαν από καρδιάς για την ίδρυση, την πορεία,τα επιτεύγματα και τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί με τα στελέχη της εταιρίας, τους συνεργάτες και τους πελάτες της όλα αυτά τα χρόνια. Το επιστέγασμα της βραδιάς ήταν η βράβευση έντεκα στελεχών, που έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 20 χρόνια εργασίας στον οργανισμό, σε αναγνώριση της συμβολής τους στο να γίνει η Data Communication αυτό που είναι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιούμορ, αυτοσαρκασμός, όμορφες αναμνήσεις και αναφορές με ιδιαίτερη σημασία έδωσαν τον τόνο της βραδιάς, με τους δύο ιδρυτές της εταιρείας, καθώς και τους «20άρηδες» να μοιράζονται με τους καλεσμένους μοναδικές στιγμές και μεγάλη συγκίνηση! Λίγο πριν τελειώσει η παρουσίαση, και μέσα σε ένα πολύ εορταστικό κλίμα, όλοι οι εργαζόμενοι της Data Communication «έσβησαν» μαζί τα κεράκια των 30 χρόνων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης, δήλωσε: «Ολοι εμείς στη Data Communication έχουμε καταφέρει πολλά κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων, με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα, με σημαντικές συνεργασίες, κερδοφόρα ανοδική πορεία και υγιή διάρθρωση στηρίζοντας παράλληλα τις ελληνικές επιχειρήσεις και βοηθώντας τις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Νιώθουμε όλοι, και ιδιαίτερα εγώ και η Ζωή Δουζένη, πολύ υπερήφανοι για την εταιρεία μας, την Data Communication, και τον ρόλο που κατείχε και θα συνεχίσει να κατέχει στον τομέα της πληροφορικής».

Κα Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος της Data Communication

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά της, η Αντιπρόεδρος της εταιρείας, κα Ζωή Δουζένη, σημείωσε τα ακόλουθα: «Γιορτάσαμε τα 30 μας χρόνια! Και δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε μία τόσο ξεχωριστή βραδιά χωρίς όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, φίλους, πελάτες, συνεργάτες. Μα πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Τους ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε μία εξαιρετική εταιρία που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης