Συναγερμός έχει σημάνει στις Ελληνικές αρχές με μήνυμα των Anonymous Greece με απειλές προς ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς. Αυτή τη φορά, υποστηρίζουν μέσω της σελίδας τους στο Facebook ότι έχουν στα χέρια τους δύο βάσεις δεδομένων από την τράπεζα και τον ΕΟΠΥΥ, με την απειλή ότι αν προχωρήσουν σε κάποια «λάθος κίνηση», «όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!».

Το βράδυ της Κυριακής (24/09) έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση. Στην σελίδα τους στο Facebook έγραψαν: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται!», έγραψαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Facebook οι Anonymous Greece.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μία ημέρα μετά την επίθεση στον ιστότοπο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, οι Anonymous προειδοποιούν τις ελληνικές αρχές ότι «τα χειρότερα έρχονται»!

Λίγο νωρίτερα, και πάλι μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, οι χάκερς «προειδοποίησαν» ΕΟΠΠΥ και Τράπεζα Πειραιώς ότι «Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας»!

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης