Για τα επόμενα πέντε έτη, ανανέωσε τη συνεργασία της η ναυτιλιακή EUROPEAN PRODUCT CARRIERS με την Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπο των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon, γεγονός που επισφραγίζει μία επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2011.

Στην ανανέωση της σύμβασης συνέβαλαν, κατά κύριο λόγο, η μακρόχρονη και αποδεδειγμένα υψηλού επιπέδου υποστήριξη της Intersys στη διαχείριση των εκτυπωτικών αναγκών της εταιρείας, καθώς και η σημαντική εξοικονόμηση κόστους που ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο περιλαμβάνει την ανανέωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού των κεντρικών εγκαταστάσεων της EUROPEAN PRODUCT CARRIERS.

Οι υπηρεσίες MPS της Intersys με εξοπλισμό της Canon δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να θέσουν τις εκτυπώσεις υπό τον έλεγχό τους και να σταματήσουν την κλιμάκωση του κόστους που σχετίζεται με αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Intersys οι εκτυπώσεις αποτελούν βασικό τμήμα των δραστηριοτήτων μας. Κατανοούμε τις εκτυπωτικές ανάγκες των επιχειρήσεων και με βάση την υπερ-τριακονταετή εμπειρία μας, μπορούμε να συνδυάσουμε την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, τη βέλτιστη τεχνολογία και τις κατάλληλες διαδικασίες με ευέλικτο τρόπο, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και του κέρδους των πελατών μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης