Του Παύλου Κρούστη

Στο πλαίσιο της MWC 2019 στη Βαρκελώνη, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον CEO της Honor, George Zhao, για το άμεσο μέλλον της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει τόσο ένα 5G μοντέλο, αλλά και μια αναδιπλούμενη συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(από αριστερά): Shen Wang - Country Manager, Honor Greece & Romania / Sam Yuan - President of HONOR CEE&Nordic Region / George Zhao - President of HONOR

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Προέδρου της Honor ήταν αρκετά λιτές περί του θέματος, καθώς μέχρι πρόσφατα δεν γνωρίζαμε καν αν θα δούμε αναδιπλούμενη συσκευή από την εταιρεία. Η τάση και ο ανταγωνισμός φαίνεται να τους παρακίνησαν και μας ανέφερε ότι “βεβαίως και ετοιμάζουν αναδιπλούμενο, αλλά ίσως όχι μέσα στη χρονιά”, ενώ ο σχεδιασμός δεν θα ακολουθεί επ’ ακριβώς τις γραμμές του Huawei Mate X, καθώς δεν θέλει η Honor να “αντιγράψει”!

Όσον αφορά στα υπόλοιπα νέα τους, επιβεβαίωσε ότι το 5G smartphone που ετοιμάζουν, θα λανσαριστεί φέτος και θα είναι πανέτοιμοι παράλληλα με τη διαθεσιμότητα των 5G δικτύων. Έμφαση έδωσε στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που ανέφερε ότι είναι σημαντική γι’ αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Honor View20 μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά

Η Honor πιθανώς ετοιμάζει κάποια έκδοση του Honor 20 (ή ίσως το Honor View20 που μόλις κυκλοφόρησε) για 5G δίκτυα, με την τιμή να ανεβαίνει σε σχέση με το 4G μοντέλο, αφού θα χρησιμοποιεί διαφορετικό modem (και πάλι πιθανώς το Balong 5000 της Huawei). 

Όσο για το άμεσο μέλλον, η εταιρεία θα λανσάρει τη ναυαρχίδα της, το Honor 20, μέσα στον Μάιο. Αναμένεται να κοστίζει ανάμεσα σε €500-€600, όμως σε αυτό το στάδιο δεν έχουμε επιβεβαίωση για τα χαρακτηριστικά του ακόμη. Πιθανώς θα ενσωματώνει τον Kirin 980 της Huawei, θα φέρει καινοτομίες στον τομέα της κάμερας, αλλά και βελτιώσεις για το gaming, όλα πάντα σε τιμή πολύ πιο προσιτή από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες του χώρου.

 

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης