Η Google παρουσίασε χθες μια νέα εφαρμογή, ιδιαίτερα χρήσιμη για group sharing. Όπως είναι γνωστό, η δυνατότητα να φέρετε όλους τους φίλους μαζί σε ένα διαδικτυακό μέρος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Συνήθως χρειάζεται να μεταφέρεστε ανάμεσα σε εφαρμογές και να μοιράζετε links. Οι ομαδικές συζητήσεις συχνά βγαίνουν εκτός θέματος. Η Google θέλει να βελτιώσει αυτόν τον τομέα με την εφαρμογή Spaces, που βοηθά τους χρήστες εύκολα να μοιράζονται απόψεις πάνω σε ένα θέμα, χρησιμοποιώντας άρθρα, videos και φωτογραφίες με τη χρήση του Google Search, του YouTube και του Chrome.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρήστες ειδοποιούνται για τα νέα μηνύματα μέσω του conversational view, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το search για να βρείτε παλαιότερη ανάρτηση. Η δημοσίευση θέματος είναι πολύ εύκολη υπόθεση και μπορείτε να καλέσετε οποιονδήποτε χρησιμοποιώντας μήνυμα, email, κοινωνικά δίκτυα ή όποιον άλλο τρόπο θέλετε.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android, iOS, desktop και mobile web εφαρμογή για όλους τους χρήστες με λογαριασμό Gmail. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης