Σε ιδιαίτερα αμυντική στάση η Motorola μέσω Twitter, υποδήλωσε ότι η Samsung έκλεψε το “always on” χαρακτηριστικό των συσκευών της.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones της αγοράς, το Samsung Galaxy Note7 θα κυκλοφορήσει μες στις επόμενες ημέρες (2 Σεπτεμβρίου για τη χώρα μας). Ένα απ’ τα σημεία, που στάθηκε η προωθητική καμπάνια της Samsung αφορά το εν λόγω χαρακτηριστικό και η Motorola δε χάρηκε με αυτό, καθώς έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στο tweet, η Motorola ρωτά: “Σε ποιον γαλαξία δεν υπάρχει πρόβλημα όταν κλέβεις τα cool χαρακτηριστικά των ανταγωνιστικών τηλεφώνων;”. Η ερώτηση ακολουθείται από το hashtag #TheOriginalAlwaysOnDisplay, ενώ έχει αναρτηθεί και μια φωτογραφία του Moto Z με την always on οθόνη του, Moto Display. Να σημειωθεί ότι το Note7 δεν είναι η πρώτη συσκευή που κάνει χρήση της always on λειτουργίας, καθώς υπήρχε και στα S7 και S7 Edge, αλλά έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα για το Note7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το επίμαχο χαρακτηριστικό “always on” της οθόνης του Samsung Galaxy S7 Edge.

H Motorola πρώτη είχε φέρει την always on οθόνη σε Android τηλέφωνο, ονομάζοντάς την Active Display τότε, για το Moto X του 2013. Παρόλα αυτά δεν ήταν το πρώτο smartphone στον κόσμο, που έκανε κάτι τέτοιο, καθώς η Nokia είχε ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό στο N9 του 2011, αλλά και σε παλαιότερα Symbian μοντέλα, όπως το N8. Το χαρακτηριστικό βελτιώθηκε και χρησιμοποιήθηκε και στα Lumia τηλέφωνα, ενώ ονομάστηκε Glance Screen.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης