Η HONOR το Premium global tech Brand γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα για την γυναίκα με την καμπάνια «Women of HONOR» και γιορτάζει όλα τα κοινωνικά, οικονομικά αλλά και πολιτιστικά επιτεύγματα των γυναικών. Η HONOR ενώνει τη φωνή για έναν κόσμο χωρίς προκαταλήψεις, στερεότυπα και διακρίσεις, ενώ υιοθετεί το hashtag #BreakTheBias της IWD με τον υπόλοιπο κόσμο!
 

Η HONOR δημιούργησε ένα βίντεο όπου γυναίκες από την HONOR από το Χονγκ Κονγκ, τη Σερβία, την Τσεχία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μείνουν μοναδικές να παλεύουν για τα όνειρά τους, να είναι ταπεινές και ταυτόχρονα παθιασμένες για αυτό που θέλουν να πετύχουν στη ζωή τους!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Η ζωή μας είναι ένα ταξίδι που συνεχίζει να προκαλεί τον εαυτό μας και σε αυτό το ταξίδι πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια μας». δήλωσε η Fang Fei, Πρόεδρος της σειράς προϊόντων HONOR Device Co., Ltd.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή του κινήματος IWD είναι να ανυψώσει και να προωθήσει την ισότητα των φύλων και στην τεχνολογία και να γιορτάσει τις γυναίκες που σφυρηλατούν την καινοτομία, η παραπάνω δήλωση υποστηρίζεται και προωθείται πλήρως μέσω της καθημερινής εργασιακής κουλτούρας της HONOR και εφαρμόζεται σε κάθε προϊόν και τεχνολογία που παράγεται από την εταιρεία.
 

Για το 2022 HONOR παλεύει για να σπάσουν όλα τα στερεότυπα #BreakTheBias, θα βοηθήσετε κι εσείς;
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, επισκεφθείτε www.internationalwomensday.com

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης