To συναίσθημα είναι ένα: Back to University και η επιχείρηση «φοιτητικό σπίτι» ξεκινάει δυναμικά! Έχεις περάσει στο πανεπιστήμιο και ύστερα από πολύ κόπο, περπάτημα, τηλεφωνήματα και άγχος έχεις καταφέρει να βρεις το σπίτι που θα σε φιλοξενήσει αυτά τα υπέροχα και αξέχαστα χρόνια της ζωής σου. Επόμενο step είναι να βρεις και τα απαραίτητα πράγματα για να το κάνεις βιώσιμο και να το διακοσμήσεις. Τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε! Μια βόλτα, άντε δύο… ίσως και τρεις στο Public θα σε βοηθήσουν για να πάρεις τα είδη «πρώτης ανάγκης» για το νέο σου ξεκίνημα.
 

«Must-have» οικιακές συσκευές για το φοιτητικό σου σπίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν αποχωρίζεσαι το πατρικό σου σπίτι για πρώτη φορά, έχεις πάρει απόφαση -ή πρέπει να πάρεις απόφαση- ότι θα αναλάβεις τις οικιακές δουλειές… μόνος σου. Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, γι’ αυτό; Μια καλή σκούπα που θα σε «ξελασπώσει» και θα κάνει τη φασίνα σου πιο εύκολη από ποτέ. Η ιδανική σκούπα που θα λατρέψεις για την πρακτικότητα και την ευελιξία της είναι η Stick Ariete Handy Force. Είναι ελαφριά, εύχρηστη, μπορείς να την αποθηκεύσεις παντού και είναι ιδανική για υφάσματα, χαλιά και δύσκολες επιφάνειες.
 

Μετά το καθάρισμα του σπιτιού, ας περάσουμε στην καθαριότητα των ρούχων. Ότι θα πλένεις τα ρούχα σου δεν θα το συζητήσουμε καν! Αυτό όμως που μπορούμε να συζητήσουμε είναι μια άλλη δουλειά, όπου οι απόψεις των φοιτητών…διίστανται. Σιδερώνουμε τα ρούχα μας στη φοιτητική μας ζωή ή όχι; Αν μας ρωτάς, τα σιδερωμένα ρούχα έχουν άλλη χάρη. Ξέκλεψε λίγο χρόνο και θα δεις ότι το σίδερο Rohnson θα σε ανταμείψει με το αποτέλεσμά του.


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εμάς φοιτητικό σπίτι σημαίνει… μια κατάψυξη γεμάτη έτοιμα φαγητά της μαμάς! Και, ως γνωστόν, ο καλύτερος φίλος της κατάψυξης είναι ο φούρνος μικροκυμάτων. Εκεί ακριβώς θέλουμε να καταλήξουμε. Η συμβουλή μας για το φοιτητικό σου σπίτι είναι να μη λείπει η απόλυτη συσκευή που θα σου ζεσταίνει το έτοιμο σπιτικό φαγητό σου και θα σε βγάζει από τον κόπο και τις σκέψεις τύπου «τι θα φάω πάλι σήμερα;».

Στη βόλτα σου στο Public είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις πολλά πράγματα που δεν είχες σκεφτεί καν ότι χρειάζεσαι. Όπως, ας πούμε, έναν αφυγραντήρα. Αν το φοιτητικό σου σπίτι είναι σε πόλη με έντονη υγρασία, δεν χρειάζεται να έχεις δεύτερες σκέψεις. Ο αφυγραντήρας Singer θα σε εκπλήξει με την ποσότητα νερού που θα απομακρύνει από το σπίτι σου και από τα προβλήματα που θα σε «γλιτώσει» στην πορεία.

Προϊόντα τεχνολογίας για φοιτητές

Πέρα από τις οικιακές συσκευές, στη φοιτητική σου ζωή θα χρειαστείς σίγουρα και κάποια προϊόντα τεχνολογίας που θα σώσουν την καθημερινότητά σου. Ένα ισχυρό και αξιόπιστο laptop HP με οθόνη 15.6 ίντσες και ανάλυση Full HD είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να σταθείς αντάξιος στις πολύωρες εργασίες του πανεπιστημίου σου. Αν. παρ’ όλα αυτά, θεωρείς ότι οι απαιτήσεις δεν θα είναι πολλές και προτιμάς μια συσκευή πιο μικρή και βολική, ώστε να την παίρνεις και μαζί σου στα μαθήματα, θα σου προτείναμε το Tablet Huawei MediaPad T3 με δυνατό επεξεργαστή και τεχνικά χαρακτηριστικά, που καλύπτει στο 100% τις βασικές ανάγκες ενός φοιτητή.
 

Η βόλτα στα καταστήματα Public ή στο Public.gr δεν παίρνει άλλη αναβολή! Πρόλαβε τις απίστευτες προσφορές στα προϊόντα που θα χρειαστείς για το νέο σου ξεκίνημα και στήσε το φοιτητικό σου σπίτι όπως πραγματικά το ονειρεύεσαι. Καλή φοιτητική ζωή!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης