Φορητό ηλιακό πάνελ που μπορεί να φορτίσει το κινητό σας σε 2 ώρες!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017, 23:23
Φορητό ηλιακό πάνελ που μπορεί να φορτίσει το κινητό σας σε 2 ώρες!
Οι φορητοί φορτιστές αποτελούν αναγκαιότητα, αν σκεφτούμε πόσο συχνά χρησιμοποιούμε τα smartphone μας αυτές τις μέρες. Πρέπει να τα φορτίζουμε και αυτούς ωστόσο, κάτι που δεν είναι πάντα βολικό. Η λύση; Η ηλιακή ενέργεια.

Το Solar Paper λειτουργεί ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο όπως οποιοσδήποτε άλλος φορητός φορτιστής USB. Όταν χρειαστεί να φορτίσετε το smartphone σας, απλά συνδέστε το στη συσκευή. Σε αντίθεση με αυτές τις άλλες συσκευές, το Solar Paper τροφοδοτείται από μια απεριόριστη και φιλική προς το περιβάλλον πηγή ενέργειας – τον ήλιο.Το εξαιρετικά λεπτό Solar Paper είναι σύμφωνα με τον δημιουργό του Yolk, το πιο αποδοτικό ηλιακό πάνελ στην καταναλωτική αγορά. Μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα iPhone σε δύο ώρες. Αν μετακινηθείτε στη σκιά, θα σταματήσει να φορτίζεται, αλλά το χαρακτηριστικό αυτόματης επαναφοράς σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί ξανά όταν επιστρέψει φως. Κάθε πάνελ παράγει 2,5 watts ισχύος, οπότε για ένα iPhone που χρειάζεται 5 watt χρειάζεστε δύο πάνελ. Τα πρόσθετα πάνελ συνδέονται μαγνητικά για να προσθέσετε περισσότερη ισχύ. Για παράδειγμα, για να φορτίσετε ένα iPad (10 watt) θα χρειαστείτε τέσσερα πάνελ.

Δεν χρειάζεται να είστε έξω για να χρησιμοποιήσετε το Solar Paper, όμως χρειάζεστε έντονο ηλιακό φως. Είναι σίγουρα πιο χρήσιμο για πεζοπόρους, κατασκηνωτές και άλλους υπαίθριους τυχοδιώκτες. Μεταξύ
της λήψης φωτογραφιών και της χρήσης του GPS, το τηλέφωνό σας μπορεί να αποφορτιστεί αρκετά γρήγορα και δεν θέλετε να πέσει η μπαταρία σας αν χαθείτε ή χρειάζεστε βοήθεια.Κάθε πάνελ ηλιακού χαρτιού έρχεται με οπές στις γωνίες, ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε τον ηλιακό φορτιστή στο σακίδιο σας για να συνεχίσετε να το φορτίζετε εν κινήσει. Κάθε συσκευή που φορτίζει μέσω USB μπορεί να φορτιστεί με το Solar Paper.

Το Solar Paper είναι τώρα διαθέσιμο στο Amazon. Μπορείτε να παραγγείλετε δύο, τρία ή τέσσερα πάνελ ανάλογα με τις ανάγκες σας και κάθε παραγγελία έρχεται με μία κατάλληλη θήκη για αποθήκευση.

Πηγή: itspossible.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017, 05:28