To Facebook έκανε διαθέσιμη τη νέα υπηρεσία του, Facebook Pay, η οποία επιτρέπει πληρωμές μέσω της εφαρμογής του Facebook, του Messenger, του Instagram και του WhatsApp. Οι ΗΠΑ είναι η πρώτη χώρα στην οποία γίνεται διαθέσιμη η υπηρεσία.
 

Επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής για να κάνουν τις αγορές και τις πληρωμές τους μέσω των παραπάνω εφαρμογών. Το Facebook Pay επιτρέπει ρύθμιση ανά εφαρμογή ή καθολικά για όλες. Διαθέτει ιστορικό πληρωμών, αλλά και εξυπηρέτηση πελατών σε πραγματικό χρόνο μέσω live chat.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν, οι αμερικανοί χρήστες θα μπορούν να το Facebook Pay μόνο μέσω Messenger και Facebook για δωρεές, αγορές εντός παιχνιδιών, αγορά εισιτηρίων, πληρωμές σε άλλους χρήστες και αγορές από συγκεκριμένες σελίδες και επιχειρήσεις μέσω του Facebook Marketplace. Εν συνεχεία, θα γίνει διαθέσιμο σε περισσότερες περιοχές και για περισσότερους χρήστες. 
 

Η υπηρεσία είναι συμβατή με PayPal και με γνωστές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναλλαγές γίνονται σε συνεργασία με την PayPal, την Stripe και άλλες εταιρείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης