Η λειτουργία του Facebook Messenger σταμάτησε σχεδόν σε όλο τον κόσμο νωρίτερα σήμερα, αφήνοντας αμέτρητους χρήστες χωρίς απάντηση στα μηνύματά τους, αλλά με κάποιο τρόπο ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρήστες άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη διακοπή στις 6 π.μ. Ανατολική Ώρα. Τα ζητήματα φάνηκαν να επηρεάζουν την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη νοτιοανατολική Ασία, κορυφώνοντας γύρω στις 8 π.μ.

Το Facebook αναγνώρισε το θέμα στον ιστότοπό του μετά από περίπου μία ώρα στις 7:06 π.μ. ώρα Ανατολικής Ώρας, δημοσιεύοντας ένα μήνυμα που δηλώνει ότι η διακοπή διερευνάται από ομάδα που εργάζεται για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα. Το κοινωνικό δίκτυο δεν έχει ενημερώσει ακόμα τη σελίδα, οπότε η έρευνα συνεχίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι χρήστες του Messenger μπήκαν στο Twitter για να εκτοξεύσουν τα ηλεκτρονικά τους παράπονα για τo γεγονός, καθώς έχει γίνει συνήθεια όταν μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μερικοί μάλιστα εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να διαφημίσουν άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, κάτι που δεν προκαλεί και ιδιαίτερη έκπληξη. Ευτυχώς, η υπηρεσία φαίνεται να έχει αποκατασταθεί για τους περισσότερους χρήστες. Η αιτία της διακοπής δεν ήταν ξεκάθαρη. Το Facebook δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα.

Πηγή: itspossible.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης