Το Facebook ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν βίντεο με τους φίλους τους στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Messenger, επιτρέποντάς τους να δουν αντιδράσεις σε πραγματικό χρόνο.
 

Η λειτουργία “Παρακολούθηση μαζί/Watch Together” θα επιτρέψει σε έναν χρήστη να προσθέσει έως και οκτώ άτομα μέσω βιντεοκλήσης και έως 50 άτομα μέσω του εργαλείου βιντεοδιάσκεψης του Messenger Rooms.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία κυκλοφόρησε το εργαλείο τον περασμένο Ιούλιο καθώς φαίνεται ότι ανταγωνίζεται το Zoom Video communications inc, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Το Facebook εντάσσεται σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών που σπεύδουν να κυριαρχήσουν στην αγορά “διαμονής στο σπίτι”, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι στρέφονται σε διαδικτυακές πλατφόρμες για να μπορέσουν να κρατήσουν επαφή με εργασία, κοινωνική ζωή και εκπαίδευση απομακρυσμένα, εν μέσω ανησυχιών λόγω COVID-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Netflix διαθέτει επίσης μια παρόμοια δυνατότητα που ονομάζεται “Netflix Party” και επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν μια ταινία απομακρυσμένα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης