Έρχεται το dislike στο Facebook;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, 14:01
Έρχεται το dislike στο Facebook;
Νέες αλλαγές έρχονται από το Facebook στο Messenger app που θα επιτρέπουν στους χρήστες να αντιδρούν με νέο τρόπο στα μηνύματα που λαμβάνουν. Το Facebook επιβεβαίωσε επίσημα στο TechCrunch ότι δοκιμάζει emojis που παρουσιάζουν νέες αντιδράσεις για το Messenger.

Το Facebook δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν μία από επτά πιθανές αντιδράσεις. Μία από αυτές είναι και το dislike, δηλαδή ένας αντίχειρας που δείχνει προς τα κάτω. Η συγκεκριμένη αντίδραση δεν είναι διαθέσιμη για τις δημοσιεύσεις του News Feed, αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που έχουν ζητήσει αρκετοί χρήστες στο παρελθόν.«Δοκιμάζουμε τρόπους για να κάνουμε το Messenger πιο διασκεδαστικό και πιο ελκυστικό. Αυτή είναι μια μικρή δοκιμή όπου θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται emoji που αντιπροσωπεύουν καλύτερα τα συναισθήματά τους σε ένα μήνυμα», δήλωσε ένας εργαζόμενος του Facebook.

Τα emojis με τις αντιδράσεις είναι παρόμοια με αυτά που υπάρχουν στις κανονικές δημοσιεύσεις του Facebook, με την εξαίρεση ότι θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή του Messenger. Τα emojis θα εμφανίζονται δίπλα στο μήνυμα, σηματοδοτώντας την αντίδραση του χρήστη σε μια απάντηση.Το Facebook φέρεται να σχεδιάζει να φέρει τα emojis με τις αντιδράσεις σε όλους τους χρήστες του Messenger, αλλά ο χρόνος της επίσημης κυκλοφορίας τους δεν ακόμα γνωστός.

Να αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο δήλωσε πρόσφατα ότι αναπτύσσει feed news που βασίζονται στις αντιδράσεις του χρήστη. Έτσι αν οι χρήστες αντιδρούν με το emoji “love” σε μια συγκεκριμένη δημοσίευση, ο αλγόριθμος του Facebook θα την εμφανίζει πρώτο στη σειρά.

Πηγή: secnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, 14:01