Σύντομα θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε στο Facebook σε πολλές γλώσσες, χρησιμοποιώντας μια νέα λειτουργία αυτόματης μετάφρασης, όπως ανέφερε σήμερα η εταιρεία. Το «multilingual composer», όπως ονομάζεται η λειτουργία, σας επιτρέπει να γράψετε ένα μήνυμα σε μία γλώσσα και στη συνέχεια να επιλέξετε επιπλέον γλώσσες, στις οποίες θα θέλατε να δημοσιευθεί. Αν γράψετε ένα μήνυμα στα ελληνικά για παράδειγμα και επιλέξετε μετάφραση στα αγγλικά, τότε όποιος φίλος σας χρησιμοποιεί το Facebook στα αγγλικά, θα δει το μήνυμά σας στη δική του γλώσσα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το composer, το οποίο θα λειτουργήσει για αρχή με συνδυασμούς από 45 γλώσσες ήδη έχει ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο για μερικούς χρήστες, καθώς είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση. Αν θέλετε, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις και να δείτε στις επιλογές γλώσσας, αν έχει εμφανιστεί η νέα λειτουργία. 

Η εταιρεία ανέφερε σε ένα blog post τα εξής: “Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει τους ανθρώπους να επικοινωνούν καλύτερα ακόμα και σε ομάδες που μιλούν πολλές γλώσσες, αλλά θα βοηθήσει στη βελτίωση των μοντέλων αυτόματης μετάφρασής μας, καθώς συλλέγουμε νέα δεδομένα για λιγότερο κοινές γλώσσες, κάτι το οποίο μας φέρνει πιο κοντά στο όραμά μας για ένα Facebook χωρίς τα γλωσσικά εμπόδια”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης