Η Google Assistant είναι πιθανώς η πιο έξυπνη ψηφιακή βοηθός που υπάρχει και πλέον βελτιώνεται με νέο update που λανσάρει η Google.

Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι οι περισσότερες λειτουργίες της ως τώρα απαιτούσαν τόσο τη φωνή του χρήστη, όσο και την αφή του στη συσκευή, όμως αυτό αλλάζει με περισσότερες ενδείξεις επί της οθόνης.
Αυτό σημαίνει μεγαλύτερες φωτογραφίες, κινούμενες εικόνες (GIFs), νέο σύστημα ελέγχου και μπάρες που σας δίνουν τον έλεγχο λειτουργιών ή λειτουργούν ως ροοστάτες, όπως για παράδειγμα η ρύθμιση για το πόσο έντονος θα είναι ο φωτισμός του σπιτιού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κάτι ακόμα που αλλάζει είναι η εμφάνιση της εφαρμογής μηνυμάτων, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να διορθώσετε άμεσα λάθη που έχουν εμφανιστεί κατά την υπαγόρευση. Επίσης θα μπορείτε να δείτε μια σύνοψη των γεγονότων της ημέρας σας απλά μετακινώντας το δάχτυλό σας προς το πάνω μέρος της οθόνης.

Η νέα ενημέρωση δίνει επίσης τη δυνατότητα σε τρίτους κατασκευαστές να χρησιμοποιήσουν τον χώρο της οθόνης σας για να σας προβάλλουν φωτογραφίες ή GIFs.

Πλέον λοιπόν, η Google Assistant δίνει πολύ περισσότερες επιλογές για να τη χρησιμοποιήσετε απλά και μόνο με τη φωνή σας.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης