Το ελληνικό πολυμεσικό κόμικ «Ταξίδι στην Άβυθο της Κεφαλονιάς» θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά μεταφρασμένο στα μανδαρινικά σε 48 επεισόδια.

Το πρώτο επεισόδιο του ελληνικού κόμικ θα «σαλπάρει» για το ταξίδι του στο WeChat, τη μεγαλύτερη social media πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας στην Ασία, με 900 εκατ. χρήστες, στις αρχές του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Ταξίδι» διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και αφορά στη φιλία δύο νέων, ενός Κινέζου και ενός Κεφαλλονίτη, που προσπαθούν να λύσουν ένα περιβαλλοντολογικό μυστήριο που ταλανίζει τα νησιά του Ιονίου.

«Μυθιστόρημα ενηλικίωσης αλλά και ντετέκτιβ στόρι με στοιχεία φαντασίας, αγγίζει οικουμενικά θέματα, όπως παγκοσμιοποίηση, διαφορετικότητα, άνθρωπος και περιβάλλον» σημειώνουν οι συντελεστές του στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Σκουρογιάννης και την επιμέλεια έχει ο Γίμινγκ Γιου. Οι Έλληνες δημιουργοί comics που συνέβαλαν στην εικονογράφηση είναι η Δανάη Κηλαηδόνη (DaΝi), ο Μάνος Λαγουβάρδος, ο Στάθης Πετρόπουλος, η Αγγελική Σαλαμαλίκη και ο Πέτρος Χριστούλιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης