Μια ανεπανάληπτη εμπειρία σύνδεσης με το… μέλλον βιώνουν οι επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ, καθώς έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά τη «μαγεία» της 5G τεχνολογίας, μέσω του πιλοτικού δικτύου 5ης γενιάς που έχει εγκαταστήσει εκεί η WIND.

Η 84η ΔΕΘ γίνεται η πρώτη έκθεση όπου παρουσιάζεται πιλοτικά το 5G, με τη συνδρομή της WIND, η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της κινητής τηλεφωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μας στη WIND είναι ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο σε μια πορεία συνεχούς εξέλιξης που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια, που βασίστηκε σε ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως όμως βασίστηκε στους ανθρώπου μας. Σε Έλληνες εργαζόμενους, επιστήμονες, μηχανικούς και είμαστε πολύ περήφανοι που μια ακόμη αμιγώς ελληνική εταιρεία όπως η WIND έχει καταφέρει τέτοια επιτεύγματα, ιδίως σε έναν δύσκολο τομέα όπως είναι οι τηλεπικοινωνίες.», σχολίασε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND, Νάσος Ζαρκαλής.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND, κ. Νάσος Ζαρκαλής, στην 84η ΔΕΘ

Ειδικότερα, οι επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ που επισκέπτονται στο περίπτερο 12 το χώρο της  WIND έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να βιώσουν τις δυνατότητες των πρώτων 5G συσκευών (τηλεφώνων) στην Ελλάδα, που λειτουργούν μέσα από το πιλοτικό δίκτυο της WIND. Χρησιμοποιώντας τις συσκευές 5G, μπορούν να κατεβάσουν αρχεία ( ταινίες, σειρές, παιχνίδια) σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες, να δουν 4K video και να κάνουν speed tests, ώστε να βιώσουν τις ταχύτητες που μπορούν να επιτευχθούν μέσω του δικτύου 5η γενιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παραδοσιακά η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αναδεικνύει και προωθεί σημαντικές καινοτομίες και βέβαια όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ τη ζωή μας. Φέτος λοιπόν είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι γιατί το κοινό της Έκθεσης, έχει τη δυνατότητα να βιώσει μέσω του πιλοτικού προγράμματος της WIND τη χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς, το γνωστό πλέον 5G. Οι επισκέπτες μας μαθαίνουν για τις δυνατότητες που θα έχουν οι χρήστες του διαδικτύου και για τις προοπτικές που θα δουν στο μέλλον με το 5G, χάρη στη WIND. Μπαίνουμε οριστικά σε μία νέα εποχή και η αρχή γίνεται από εδώ, από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΘ Αναστάσιος Τζήκας.

Το 5G θα είναι ακραία γρήγορο, πολύ σταθερό και ιδιαιτέρως πολύπλευρο αφού θα υποστηρίζει ακόμα περισσότερους ταυτόχρονους χρήστες και συσκευές, υπηρετώντας τους με ταχύτητες κατά πολύ υψηλότερες από αυτές του 4G. Το μέλλον είναι εδώ και οι καταναλωτές μπορούν να το δουν να ανοίγεται μπροστά τους με μία επίσκεψη στο περίπτερο της WIND στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης