Δείτε το νέο κατάστημα iStorm στη Γλυφάδα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016, 18:35
Δείτε το νέο κατάστημα iStorm στη Γλυφάδα
Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του έκτου καταστήματος της iStorm στην Ελλάδα την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου. Στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Apple, να διασκεδάσουν με μουσική από τον REDFM και να συμμετέχουν σε πολλά happening, μεταξύ των οποίων και σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα iPhone.

Στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων Apple στη νότια Αθήνα, χαρίζοντάς τους μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Για τον λόγο αυτό στο κατάστημα της Γλυφάδας, επί της Λεωφ. Α. Μεταξά 23, οι καταναλωτές θα βρουν τα προϊόντα του αγαπημένου τους brand: Mac, iPad, iPhone, iPod, Apple Watch, Apple TV και Beats, καθώς και μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως το πακέτο ασφάλισης για τις iOS συσκευές iPlus. Επιπλέον, θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια ή να λάβουν εξειδικευμένη εκπαίδευση, πάντα σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη από τους ειδικούς της Apple.

Το έκτο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική αγορά, συνεχίζοντας την παράδοση της παροχής αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης για την τεχνολογία στον καταναλωτή.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016, 18:35