H Πλαίσιο Computers, απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στο θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου.
 

Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με το Gold βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση και Δεξιότητες» για το πρόγραμμα ΕΚΕ που αφορά στην ένταξη της τεχνολογίας στην Εκπαίδευση και περιλαμβάνει τόσο τη δημιουργία της πρώτης βιβλιοθήκης STEM σε δημόσιο σχολείο της Αττικής όσο και την ομάδα αγωνιστικής Ρομποτικής Plaisiobots και τον Διαγωνισμό Ρομποτικής Plaisiobots: The Race. Το πρόγραμμα αυτό, ξεκίνησε ως project με παιδιά συνεργατών της εταιρείας, χωρίς εμπειρία στη ρομποτική, τα οποία εκπαιδεύτηκαν, σχεδίασαν ένα ρομποτικό μπαστούνι για ανθρώπους με προβλήματα όρασης και έφεραν το 1ο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Η επιτυχία αυτή, εξελίχθηκε σε νέο σκοπό για την εταιρεία, να εμπνεύσει όλα τα παιδιά να μην καταναλώνουν απλά την τεχνολογία, αλλά να τη αξιοποιούν ως εργαλείο δημιουργίας νέας τεχνολογίας που αφήνει θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα, απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε Έκτακτη Ανάγκη» για τη γρήγορη αντίδραση της εθελοντικής ομάδας της εταιρείας, «Πλάι σου» στις καταστροφικές πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας τον Αύγουστο του 2021, όπου στάθηκε πλάι στις οικογένειες που επλήγησαν, παρέχοντας πάνω από 35.000 σχολικά στους 3.089 μαθητές των περιοχών.
 

Η διπλή αυτή διάκριση επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η Πλαίσιο Computers συνεχίζει να επενδύει στην κοινωνική συνεισφορά και στην εταιρική υπευθυνότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης