Αν βαριέστε την άσκηση με το ποδήλατο στο σπίτι, υπάρχουν λύσεις. Κάποιες από αυτές περιλαμβάνουν την παρακολούθηση του προγράμματος στην τηλεόραση ή την ακρόαση μουσικής, αλλά και πάλι μπορεί να μη σας αρκεί κάτι τέτοιο.

Ένας Βρετανός αποφάσισε να δημιουργήσει μια εφαρμογή για το Samsung Gear VR headset, η οποία απεικονίζει υλικό από το Street View της Google, καθώς κάνετε ποδήλατο. Χρησιμοποιώντας Bluetooth αισθητήρα και μεταδίδοντας τα δεδομένα στην εφαρμογή για την ταχύτητα που κάνετε πετάλι, η εφαρμογή καταλαβαίνει πόσο γρήγορα πρέπει να σας δείξει τις φωτογραφίες, ώστε να αισθανθείτε αναλόγως την ταχύτητα, ενώ η τελική αίσθηση είναι ότι ταξιδεύετε μέσα στους δρόμους, που βλέπετε στο Street View. Δείτε το video παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός δημιουργός της εφαρμογής, Aaron Puzey, έβαλε ως στόχο να ταξιδέψει όλη τη Βρετανία, από το Cornwall ως τη Σκωτία μέσω του Street View, ενώ τώρα βρίσκεται βόρεια του Manchester στη διαδρομή του. Όσο κάνει ποδήλατο, αποθηκεύει το video από τη διαδρομή του, καθώς κάνει σχόλια για αυτά που βλέπει. Πρόκειται για ένα project, που συνδυάζει άσκηση, γεωγραφία και εξερεύνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει σχέδια για την ευρύτερη κυκλοφορία της εφαρμογής, αλλά πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα, που αναμένεται να εκμεταλλευτεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης