Την δυνατότητα στους δικαιούχους του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» να αποκτήσουν νέο κλιματιστικό, ψυγείο ή καταψύκτη, με έκπτωση από 30% έως 50% και μεγάλες δυνατότητες ευέλικτης πληρωμής δίνει η MediaMarkt. Με τον τρόπο αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ρεύματος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού τους.

Χιλιάδες πολίτες που είναι δικαιούχοι του προγράμματος, με το οποίο μπορούν να αλλάξουν τις παλιές συσκευές τους με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές, μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματα της MediaMarkt και να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοποιώντας το πρόγραμμα ΑΝΕΤΑ της MediaMarkt, μπορούν να πληρώσουν με ευέλικτο τρόπο, σε έως και 36 δόσεις, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Θα έχουν επίσης την δυνατότητα να επιλέξουν την επέκταση της εγγύησης Safetynet.

Επιπλέον, η συσκευή που θα αγοράσουν θα φτάσει στο σπίτι τους άμεσα και χωρίς κόστος για τα μεταφορικά. Την εγκατάσταση θα κάνουν έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί, οι οποίοι θα απεγκαταστήσουν και την παλιά συσκευή.

Για να επιλέξουν την συσκευή που τους ενδιαφέρει, μπορούν να μπουν στην ειδική ιστοσελίδα και να εξαργυρώσουν την αντίστοιχη ηλεκτρονική επιταγή (voucher) που θα εγκριθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Προγράμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε δικαιούχος μπορεί  να δηλώσει προς αντικατάσταση έως δύο κλιματιστικά, έως ένα ψυγείο και έως έναν καταψύκτη, και θα πρέπει να παραδώσει προς ανακύκλωση μία συσκευή της ίδιας κατηγορίας. Όλες οι συσκευές που θα ανακυκλωθούν πρέπει να είναι τοποθετημένες και λειτουργικές.

Η προθεσμία για αγορές με χρήση των επιταγών και την παράδοση των συσκευών προς ανακύκλωση, είναι η Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ επιστροφές ή ακυρώσεις συναλλαγών θα πραγματοποιούνται έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης