Αλλάζει ξανά εμφάνιση το Spotify

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 22:40
Αλλάζει ξανά εμφάνιση το Spotify

Η mobile εφαρμογή της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming μουσικής, Spotify, κάνει μια ακόμα αλλαγή, αφού από σήμερα έγινε διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση για Android και iOS, που "φρεσκάρει" την αρχική οθόνη και διευκολύνει τους χρήστες στο να επιστρέψουν στα Αγαπημένα τους. Οι λίστες σας, τα podcasts που παρακολουθείτε και όλο το άλλο περιεχόμενο έρχεται πλέον ψηλά στην αρχική οθόνη για να μπορείτε να το βρείτε χωρίς να δυσκολευτείτε.


Θα συνεχίσετε να βλέπετε προτεινόμενο περιεχόμενο και τις υπόλοιπες επιλογές που ήδη υπήρχαν, απλά θα τα βρείτε λίγο χαμηλότερα στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.
 


Το Spotify καταβάλλει όλο και μεγαλύτερες προσπάθειες για να κυριαρχήσει στην κατηγορία των podcasts, μια ιδιαίτερα ανερχόμενη κατηγορία, αλλά και να κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί τους χρήστες.


Η αρχική οθόνη προβάλλει τα podcasts στην κορυφή, το οποίο σίγουρα θα βοηθήσει την υπηρεσία να φτάσει τον στόχο της. Η διάταξη που επέλεξε το Spotify δηλώνει επίσης ότι οι χρήστες επιστρέφουν στις λίστες τους, καθώς η εύρεση νέου περιεχομένου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 22:44