Ενημέρωση προς τους χρήστες της απέστειλε η PaySafe καθώς θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στις παροχές υπηρεσιών, έπειτα από το Brexit. Ακολουθεί η ενημέρωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι πρέπει να προβούμε σε κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο σας παρέχουμε υπηρεσίες. 
 

Πώς σκοπεύουμε να λειτουργούμε μετά το Brexit 

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να αποχωρήσει από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου 2019 (το κοινώς γνωστό ως «Brexit»). Καταβάλλουμε εντατικές προσπάθειες προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε οποιαδήποτε επίδρασή του στους πελάτες μας και να διασφαλίσουμε ότι η paysafecard θα συνεχίσει να σας παρέχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της μετά το Brexit. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να επιτύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποία παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στη χώρα σας. 

Κατά την παρούσα περίοδο, οι υπηρεσίες μας παρέχονται στη χώρα σας από την Prepaid Services Company Limited, ένα ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο είναι αδειοδοτημένο από την Αρχή Δεοντολογίας του Χρηματοπιστωτικού Τομέα (Financial Conduct Authority) και υπόκειται στον έλεγχό της (FRN: 900021. 

Λόγω του Brexit, σκοπεύουμε στο εξής να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στη χώρα σας μέσω μιας νεοσυσταθείσας εταιρείας με έδρα στην Ιρλανδία, την Paysafe Prepaid Services Limited («PPSL»). Η PPSL είναι αδειοδοτημένη και υπόκειται στον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος (αρ. μητρώου: C185005). 
 

Αλλαγές στους όρους και προϋποθέσεις μας 
 

Ως αποτέλεσμα των προαναφερθέντων, από τις 29 Οκτωβρίου 2019, οι υπηρεσίες που λαμβάνετε από την paysafecard θα παρέχονται από την PPSL και θα διέπονται από νέους όρους και προϋποθέσεις που θα συναφθούν ανάμεσα σε εσάς και την PPSL. Οι νέοι όροι και προϋποθέσεις θα είναι ουσιαστικά ίδιοι με τους τρέχοντες όρους και προϋποθέσεις που έχετε συνάψει με την Prepaid Services Company Limited και θα λαμβάνετε τις ίδιες υπηρεσίες που λαμβάνετε σήμερα. Η πραγματοποίηση μικρών αλλαγών στους τρέχοντες όρους και προϋποθέσεις απαιτείται προκειμένου να αντικατοπτρίζουν την ανάθεση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από την παρούσα σύμβαση με εσάς, καθώς και από τους όρους και προϋποθέσεις της PPSL, και περιλαμβάνουν: 

•    την αντικατάσταση των στοιχείων του παρόχου της υπηρεσίας paysafecard με αυτά της PPSL, 
•    την αλλαγή του εφαρμοστέου δικαίου και των αρμόδιων δικαστηρίων σε αυτά της Ιρλανδίας, 
•    την αλλαγή των στοιχείων του τρέχοντος υπεύθυνου επικοινωνίας σε περίπτωση καταγγελίας και 
•    την επικαιροποίηση της διευκρίνισης σχετικά με το πρόγραμμα αποζημίωσης. 

Μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2019, τα προϊόντα μας θα συνεχίσουν να διέπονται από τους τρέχοντες όρους και προϋποθέσεις.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε; 
 

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κάτι εφόσον συμφωνείτε με τις αλλαγές που περιγράφονται παραπάνω. Οι εν λόγω αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ κατά την ημερομηνία Shift και θα ισχύουν αυτόματα για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε από την εν λόγω ημερομηνία. Κάθε τυχόν υπόλοιπο στην Prepaid Services Company Limited θα μεταφερθεί αυτόματα στην PPSL και θα παραμείνει στη διάθεσή σας ως συνήθως. 
 

Αν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές, μπορείτε να προβείτε σε καταγγελία της μεταξύ μας σύμβασης με άμεση ισχύ πριν από την ημερομηνία Shift. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας αναφορικά με τη διακοπή της συνεργασίας μας, ανατρέξτε στην ενότητα «Καταγγελία» στην τρέχουσα έκδοση των όρων και προϋποθέσεων. 
 

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας για όσο διάστημα προβαίνουμε σε αυτές τις αναγκαίες αλλαγές στις υπηρεσίες μας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης