Με θέμα την απομακρυσμένη συνεργασία «ανέβηκε» στο YouTube κανάλι της COSMOTE η 4η ενότητα της σειράς δωρεάν online σεμιναρίων του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions.

Σε συνέχεια της θετικής ανταπόκρισης που έχουν λάβει οι τρεις πρώτες ενότητες του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, η νέα ενότητα της σειράς, διαθέσιμη δωρεάν για όλους, είναι αφιερωμένη στις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει η απομακρυσμένη συνεργασία και τα εργαλεία της τηλεργασίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι παρακολουθήσουν τη νέα θεματική ενότητα θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους τρόπους και τα εργαλεία με τα οποία μπορούν να συνεργάζονται με την ομάδα τους, αλλά και τους πελάτες ή τους συνεργάτες τους, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία στον ίδιο χώρο. Ακόμα, θα πάρουν χρήσιμες συμβουλές για να λειτουργούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια την επιχείρησή τους απομακρυσμένα. Τέλος, οι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τον εξοπλισμό, που θα χρειαστεί να εξασφαλίσουν σε επίπεδο σύνδεσης και προσβασιμότητας για να λειτουργήσει η απομακρυσμένη συνεργασία με την ομάδα τους αλλά και για την επιλογή των πλέον κατάλληλων εργαλείων που θα τους βοηθήσουν στην απομακρυσμένη  εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της 4ης θεματικής ενότητας σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν μέσα από Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» από ειδικούς με επιτυχημένη δράση σε θέματα απομακρυσμένης συνεργασίας. Τα online σεμινάρια και τα Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης