Το 2019 αποτελεί μια χρονιά-ορόσημο για το Πλαίσιο, το οποίο συμπληρώνει 5 δεκαετίες ζωής: πενήντα χρόνια δημιουργίας, εξέλιξης και καινοτομίας. Μια επέτειος 50 χρόνων, η οποία συνοδεύεται από μια εορταστική διαφημιστική καμπάνια βασισμένη σε διαφορετικά προφίλ των πελατών της εταιρείας καθόλη τη διάρκεια των ετών, από το 1969 μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από την εξιστόρηση τεσσάρων προσωπικών ιστοριών, αναδύεται η συμβολή του Πλαισίου στη διαμόρφωση της καθημερινότητας των πρωταγωνιστών και πως δημιούργησε ένα νέο πλαίσιο για τον καθένα απ’ αυτούς.
 
Ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο, η εταιρεία αφουγκράστηκε τις ανάγκες των πελατών της και, με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, τους προσέφερε λύσεις.

Αυτό ακριβώς αποτελεί και την αποστολή της εταιρείας η οποία, πορεύεται σταθερά με προσανατολισμό στο μέλλον. Ένας οργανισμός, που με την πολύπλευρη δράση, τον πολυπροϊοντικό χαρακτήρα και το όραμά του, συνεχίζει να δημιουργεί νέες προοπτικές για την ζωή των πελατών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανατρέχοντας στην μακρόχρονη ιστορία του Πλαισίου, από το παρθενικό κατάστημα 12 τ.μ. στην οδό Στουρνάρη έως τα 23 σημεία πώλησης πανελλαδικά, η εταιρεία έχει διανύσει μια μεγάλη απόσταση, καθώς καθιερώθηκε στην κορυφή του κόσμου της Τεχνολογίας, γιγαντώθηκε με την είσοδό της στο Χρηματιστήριο, ενώ απέκτησε ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά και στα social media.

Σήμερα, το ΠΛΑΙΣΙΟ, διαθέτοντας το μεγαλύτερο κέντρο συναρμολόγησης υπολογιστών στα Βαλκάνια, μ’ ένα νέο retail identity που πρωτοεφάρμοσε στα νέα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής και των Χανίων, συνεχίζει δυναμικά, ανανεώνοντας την εικόνα του δικτύου του και περνάει με στρατηγικές κινήσεις σ’ έναν νέο κύκλο ανάπτυξης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης