Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, αποκάλυψε τη λίστα με τα εκπληκτικά, smart προϊόντα που θα παρουσιάσει το 2021, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τις σειρές των wearables και της οικιακής ψυχαγωγίας. Χτίζοντας πάνω στη στρατηγική Smartphone x AIoT, η Xiaomi παρουσιάζει με ενθουσιασμό το Mi Smart Band 6, την τελευταία προσθήκη στη best-seller σειρά των wearable προϊόντων της, τόσο στην Κίνα, όσο και στο παγκόσμιο κοινό.

 
Mi Smart Band 6: Ένα Βήμα Μπροστά
Από τη θέση της, ως της πρώτης μάρκας παγκοσμίως στην κατηγορία bands των wearables, η Xiaomi συνεχίζει να δημιουργεί εξαιρετικά προϊόντα που παραμένουν στο προσκήνιο του ραγδαία μεταβαλλόμενου αυτού κλάδου. Με τα διαρκώς εξελισσόμενα wearable προϊόντα της, η Xiaomi δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να βρίσκονται και αυτοί ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, προκειμένου να υιοθετούν έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής και να γίνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η τελευταία προσθήκη στην ευρύτατα αναγνωρισμένη σειρά Mi Smart Band της Xiaomi  series έχει ακριβώς αυτό το στόχο, ενώ τα αξιοσημείωτα, καινοτόμα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Συναρπαστική Full Screen Οθόνη Αφής 1.56’’: Βασισμένο στη μακρά παράδοση της λειτουργικότητας «με στυλ», το ολοκαίνουργιο Mi Smart Band 6 έχει αναβαθμιστεί μέσα από μια συναρπαστική, μεγάλη full screen AMOLED οθόνη αφής 1.56’’ Η μοναδική οθόνη εμπνευσμένη από τους στίβους προσφέρει πεντακάθαρη ανάλυση 326 PPI και περίπου 50% μεγαλύτερο εύρος από τον προκάτοχό του, παρέχοντας στους χρήστες απαράμιλλη ορατότητα για ταχύτατη θέαση βασικών στατιστικών στοιχείων και καθημερινών ειδοποιήσεων όταν οι ίδιοι βρίσκονται σε κίνηση ή σε συνθήκες εντατικής άσκησης. Επίσης, υποστηρίζει προσαρμοζόμενες όψεις του band με πάνω από 60 διαφορετικά θέματα, ώστε οι χρήστες να διασκεδάζουν, αλλάζοντας καθημερινά το στυλ τους.

 
Εκτεταμένη Επιλογή Λειτουργιών Άσκησης: Σχεδιασμένο πάνω στην αντίληψη του fitness tracker, το Mi Smart Band 6 έχει διπλασιάσει τις εναλλακτικές λειτουργίες στον τομέα του fitness, συμπεριλαμβάνοντας 30 συνολικά, διασκεδαστικούς αλλά και δύσκολους κύκλους άσκησης. Τώρα οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περισσότερη άσκηση σε εσωτερικό χώρο, όπως stretching και HIIT, να δοκιμάσουν επαγγελματική άσκηση, όπως γυμναστική ή ακόμη να διασκεδάσουν, χορεύοντας ζούμπα ή street dancing. Το Mi Smart Band 6 προσφέρει επίσης αυτόματη ανίχνευση 6 συνηθισμένων δραστηριοτήτων fitness, για να διασφαλιστεί ότι τα βασικά στατιστικά στοιχεία από σποραδικές περιόδους δραστηριότητας στη διάρκεια της ημέρας, θα καταγράφονται με ακρίβεια και θα συνυπολογίζονται στις καθημερινές μετρήσεις δραστηριότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Ολοκληρωμένη παρακολούθηση της υγείας: Το Mi Smart Band 6 λαμβάνει σοβαρά υπόψη την καθημερινή παρακολούθηση της υγείας με μια σειρά από βελτιωμένες αντίστοιχες δυνατότητες. Παρέχει μέτρηση SpO2, ακριβή υπολογισμό καρδιακού ρυθμού, καθώς και βελτιωμένη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου, που καταγράφει όλους τους κύκλους του, καθώς και την ποιότητα αναπνοής του ύπνου. Το προϊόν περιλαμβάνει επίσης παρακολούθηση των επιπέδων του άγχους, λειτουργία καθοδήγησης για βαθιές αναπνοές, καθώς και παρακολούθηση της υγείας των γυναικών ώστε να παρέχει στους χρήστες ολοκληρωμένες πληροφορίες για το σώμα και τον τρόπο ζωής τους.

 
Το Mi Smart Band 6 είναι ιδανικός σύντροφος στην προπόνηση για έναν ακόμη λόγο: ότι η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής 14 ημερών, καθώς και μια εύχρηστη μαγνητική θύρα για εύκολη, γρήγορη φόρτιση. Αδιάβροχο με πιστοποίηση έως και για 5 Ατμόσφαιρες πίεσης, το Mi Smart Band 6 μπορεί να σας συνοδεύσει στο κολύμπι, στην εξερεύνηση του βυθού με μάσκα & αναπνευστήρα, ακόμη και στο ντους. Τέλος, διαθέτει απαλούς και άνετους ιμάντες, σε 6 ζωντανά χρώματα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για την διάθεση του Mi Smart Band 6 από τα επίσημα κανάλια διανομής της Xiaomi, στην Ελλάδα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης