Η Xiaomi και η Info Quest Technologies, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εγκαινίασαν σήμερα το ανακαινισμένο, Xiaomi Store, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι. Με νέα όψη και νέο design concept περιμένει τους Xiaomi Fans για να τους προσφέρει την απόλυτη εμπειρία του έξυπνου οικοσυστήματος της Xiaomi. Το νέο ανανεωμένο κατάστημα, επισφραγίζει για μια ακόμη φορά την πρόθεση  της Xiaomi να μοιράζεται με το ελληνικό κοινό το όραμά της που είναι να καθιστά την καινοτομία προσιτή σε όλους.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο «ΙοΤ concept» της Xiaomi βάσει του οποίου έγινε η ριζική ανανέωση του καταστήματος στο Golden Hall, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε όλη την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, τον περασμένο Ιανουάριο, στο Ελληνικό κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West και στη συνέχεια, στο νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι.

 
Το πρωτοποριακό αυτό concept προσφέρει μια προηγμένη διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες, μέσα από την οποία μπορούν να γνωρίσουν από κοντά όλες τις έξυπνες συσκευές της Xiaomi, να συμμετέχουν σε παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις στον ειδικό χώρο Unboxing και να δουν νέα προϊόντα. Στον ίδιο χώρο, έχουν στη διάθεσή τους και όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας, όπως Exchange Mi για την αγορά νέας συσκευής μέσω επιστροφής της παλιάς. Το κατάστημα θα λειτουργεί και ως σημείο παράδοσης προϊόντων για service και παραλαβής αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
O κ. Andrew Wong, CEE & Nordic Region General Manager δήλωσε: «Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Xiaomi Fans της Ελλάδας που υποστηρίζουν με μεγάλη θέρμη την παρουσία μας στην Ελληνική αγορά. Τιμούμε τη χώρα, η οποία αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική αγορά για μας, και ανταποδίδουμε τη φιλοξενία της με ένα πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα σε ένα από πιο εμβληματικά εμπορικά κέντρα της Αθήνας. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσουμε και τον συνεργάτη μας, την Info Quest Technologies για την αποφασιστική συμβολή του στην επίτευξη των στόχων μας».
 

O κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του Ομίλου Quest, από την πλευρά του δήλωσε: «Η πολυετής σχέση της Xiaomi με την Info Quest Technologies είναι μοναδική και βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και δέσμευση των δύο εταιρειών να βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, προσφέροντας έτσι μοναδική εμπειρία στον Έλληνα καταναλωτή».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης