Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο φορητό ηχείο LG XBOOM GO PL7, που αποτελεί την καλύτερη επιλογή στα ασύρματα ηχεία για τις διακοπές, τα πάρτι αλλά και το σπίτι. Με κομψό σχεδιασμό για ισορροπημένο ήχο και άριστη απόδοση, το νέο μοντέλο της LG με αξιολόγηση IPX5 για προστασία από το νερό, μεταφέρεται παντού για να συντροφεύει κάθε στιγμή διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΧΒΟΟΜ Go PL7 διαθέτει τεχνολογία Meridian για απόδοση ήχου με υπεροχή, δυνατά μπάσα, έντονα πρίμα και καθαρά φωνητικά, ενώ η επιλογή Sound Boost διευρύνει το πεδίο του ήχου με το πάτημα ενός κουμπιού για ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Παράλληλα, προσφέρει ισχύ ήχου 30 watt και μπάσο διπλής δράσης χάρη στα πλαϊνά γούφερ με ειδικό φωτισμό LED που αλλάζει ανάλογα με το τραγούδι. Επιπλέον, η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις 24 ώρες , δίνοντας στους χρήστες την ελευθερία να απολαμβάνουν τη μουσική όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να ανησυχούν για τη φόρτιση του ηχείου.

Πέρα από τη μοναδική απόδοση ήχου, συνδέοντας δύο XBOOM Go PL7 στην LG τηλεόρασή τους, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν, εύκολα και γρήγορα, μια μοναδική surround sound εμπειρία στο σπίτι.

Τέλος, το XBOOM Go PL7 είναι συμβατό με τις εφαρμογές Google Assistant και Siri για έλεγχο της συσκευής μέσω φωνητικών εντολών .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης