Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα της δημοφιλούς πλατφόρμας webOS TV και σε άλλους κατασκευαστές τηλεοράσεων, αλλάζοντας τα δεδομένα στη συγκεκριμένη βιομηχανία σχετικά με τη διάθεση ιδιόκτητων λειτουργικών συστημάτων σε άλλους κατασκευαστές. Η LG επεκτείνει την τεχνογνωσία της πέρα από την κατασκευή τηλεοράσεων, εστιάζοντας στην ανάπτυξη και στην υιοθέτηση της πλατφόρμας webOS TV από άλλες μάρκες τηλεοράσεων. Η διάθεση της πλατφόρμας σε άλλους κατασκευαστές, θα μπορούσε να αναδιαμορφώσει την αγορά των τηλεοράσεων για τους παρόχους τεχνολογίας και περιεχομένου, ενισχύοντας σημαντικά την παρουσία και την προβολή της LG στην παγκόσμια αγορά οικιακής ψυχαγωγίας.

Ως αναπόσπαστο μέρος του κορυφαίου οικοσυστήματος οικιακής ψυχαγωγίας της LG, το webOS προσφέρει εξαιρετική ευκολία χρήσης μέσω του έξυπνου σχεδιασμού διεπαφής από το 2014. Οι κάτοχοι άδειας χρήσης του webOS TV απολαμβάνουν μια άνετη εμπειρία χρήσης σε συνδυασμό με μια ευρεία σειρά χαρακτηριστικών, όπως η φωνητική αναζήτηση και η διαχείριση, οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι AI και η εύκολη συνδεσιμότητα που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών. Με το LG webOS TV, οι συνεργάτες θα έχουν, επίσης, πρόσβαση σε μια ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων εφαρμογών, όπως το Netflix, το YouTube, το Amazon Prime Video και την αθλητική υπηρεσία ροής DAZN, καθώς και το LG Channels, τη δωρεάν streaming υπηρεσία premium περιεχομένου της εταιρείας . Επιπλέον, τα συμβατά μοντέλα τηλεοράσεων, περιλαμβάνουν το ειδικό τηλεχειριστήριο Magic Motion.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότεροι από είκοσι κατασκευαστές τηλεοράσεων παγκοσμίως έχουν ήδη προβεί σε συμφωνία με την LG για το webOS, συμπεριλαμβανομένων της RCA, της Ayonz και της Konka ενώ αναμένονται και άλλοι συμμετέχοντες. Το οικοσύστημα webOS υποστηρίζεται από τεχνολογικούς εταίρους όπως οι Realtek,  Nuance, Gracenote, CEVA και Universal Electronics, μεταξύ πολλών άλλων.

«Η πλατφόρμα webOS αποτελεί έναν από τους ευκολότερους και πιο βολικούς τρόπους να έχει κανείς πρόσβαση σε εκατομμύρια ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές», δήλωσε ο Park Hyoung-sei, πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Ενθαρρύνοντας και άλλους κατασκευαστές να συμμετάσχουν στο οικοσύστημα της webOS TV, ξεκινάμε μια νέα διαδρομή που επιτρέπει σε πολλούς νέους κατόχους τηλεοράσεων να βιώσουν μια προηγμένη εμπειρία χρήσης με τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στις LG τηλεοράσεις. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε αυτούς τους νέους συνεργάτες στον απίστευτο κόσμο του webOS TV».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης