Πριν μερικούς μήνες, η σειρά “Bridgerton” έγινε η δημοφιλέστερη του Netflix. Πλέον όμως ήρθε η ώρα για καινούργιο νο.1, καθώς μια άλλη σειρά έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των θεατών: το Squid Game είναι επίσημα η πιο δημοφιλής σειρά στο Netflix από τότε που ξεκίνησε η υπηρεσία.
 

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα νέα σε ένα tweet: “Το Squid Game έφτασε επίσημα τα 111 εκατομμύρια θεατές. Πρόκειται για το μεγαλύτερο λανσάρισμα σειράς μας!”
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα βίντεο στο ίδιο tweet αναφέρει τα εξής: “Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά. 111 εκατομμύρια από εσάς εντάχθηκαν στις τάξεις των VIP, κάνοντας το Squid Game το νούμερο 1 σόου μας στον κόσμο. Και για τους υπόλοιπους, θα αδράξετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε το παιχνίδι;”.
 

Το Netflix αποκάλυψε πρόσφατα τις σειρές και τις τηλεοπτικές εκπομπές με τις περισσότερες προβολές, με το Bridgerton να κυριαρχεί με 82 εκατομμύρια μοναδικές θεάσεις και 625 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης. Το Squid Game φαίνεται πως ξεπέρασε αυτά τα νούμερα.

Η δραματική σειρά επιβίωσης αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Έχει πλέον το δικό της επίσημο merchandise και ακόμα βρίσκεται “στον αέρα” μια δεύτερη σεζόν. “Δεν έχω αναπτύξει σοβαρά σχέδια για το Squid Game 2”, δήλωσε πρόσφατα ο συγγραφέας και σκηνοθέτης, Hwang Dong-hyuk. “Είναι πολύ κουραστικό μόνο και που το σκέφτομαι. Αλλά αν το έκανα, σίγουρα δεν θα το έκανα μόνος μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς έμπειρους συγγραφείς και σκηνοθέτες”.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης