Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Sound Blaster PLAY! 4, ενός σε μέγεθος τσέπης USB DAC που έχει ενισχυθεί με νέα χαρακτηριστικά που βοηθούν τους χρήστες να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Με το ολοκαίνουργιο SmartComms Kit (για Windows), το Sound Blaster PLAY! 4 έρχεται με μια σειρά από έξυπνες δυνατότητες επικοινωνίας, όπως οι VoiceDetect και Two-way Noise Cancelling που καθιστούν κάθε τηλεδιάσκεψη εύκολη και χωρίς φασαρία για όσους εργάζονται από το σπίτι.
 

Το Sound Blaster PLAY! 4 καθιστά τις διαδικτυακές επικοινωνίες απλούστερες αλλά πιο έξυπνες, άρα και την εργασία από το σπίτι ευκολότερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα λειτουργία VoiceDetect επιτρέπει στους χρήστες να μιλούν ελεύθερα χωρίς διακοπή καθώς η κατάσταση σίγασης αλλάζει βάσει της ανίχνευσης της φωνής – το μικρόφωνο ενεργοποιείται αυτόματα όταν εντοπίζεται η φωνή του χρήστη και τίθεται αυτόματα σε σίγαση όταν δεν εντοπίζεται περαιτέρω ομιλία. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – την ίδια τη συνομιλία – και όχι στο κουμπί που πρέπει να πατήσουν. Επιπλέον, η εξαιρετική αμφίδρομη λειτουργία ακύρωσης θορύβου λειτουργεί για τη μείωση των ανεπιθύμητων θορύβων στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια διαδικτυακών κλήσεων και στα δύο άκρα – NoiseClean-in για εισερχόμενο ήχο και NoiseClean-out για εξερχόμενο ήχο – έτσι ώστε να ακούγονται καθαρά μόνο οι φωνές των χρηστών σε κάθε συνομιλία.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το Sound Blaster PLAY! 4 διαθέτει ισχυρό ήχο, όπως αναμένεται από ένα Sound Blaster, με ανάλυση 24-bit / 192 kHz στα 110 dB για να προσφέρει άμεση αναβάθμιση ήχου, πιο καθαρή και πιο πλούσια από τον βασικό ήχο που διαθέτουν οι συσκευές. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βελτιώσουν περαιτέρω την ποιότητα ήχου του περιεχομένου τους με Bass Boost και Dynamic EQs, είτε πρόκειται για μουσική, ταινίες ή παιχνίδια, με το EQ κουμπί που είναι έξυπνα τοποθετημένο για ευκολία στη χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, οι χρήστες διατηρούν την πρόσβαση στο ανανεωμένο Sound Blaster Acoustic Engine που προσφέρει μια σειρά κορυφαίων τεχνολογιών επεξεργασίας ήχου, όπως Surround immersion και CrystalVoice.
 

Αυτές οι λειτουργίες είναι εύκολα προσβάσιμες από τον χρήστη μέσω του νέου Creative app, τη νέα πλατφόρμα λογισμικού με ενσωματωμένο περιβάλλον επικοινωνίας μεταξύ διάφορων προϊόντων.
 

To Sound Blaster PLAY! Το 4 είναι εύκολο να ρυθμιστεί με συμβατότητα σε πολλές πλατφόρμες – από υπολογιστή, Mac σε PS5, PS4 και Nintendo Switch. Σε συνδυασμό με εξαιρετικές, νέες δυνατότητες για πιο έξυπνη επικοινωνία και μεγαλύτερη φορητότητα, το Sound Blaster PLAY! 4 είναι μια εύκολη επιλογή για τους χρήστες ως η τέλεια λύση για οποιεσδήποτε κλήσεις εργασίας από το σπίτι.

 

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Sound Blaster PLAY! 4 διατίθεται στο Creative.com στα 29.99€

Περισσότερες πληροφορίες στο www.creative.com/sbplay4

 

—– ***—–

 

Πληροφορίες και νέα της Creative στην Ελλάδα στη σελίδα της Creative στο Facebook: https://www.facebook.com/CreativeLabsGreece

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης