Το πρώτο ελληνικό «έξυπνο» ενεργειακό παγκάκι, το οποίο διατίθεται από την εταιρεία “energy4smart”, παρουσιάστηκε στην 3η διεθνή έκθεση “Verde-tec” που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας από τις 15 ως τις 17 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για μια καινοτομία που έρχεται να δώσει στυλ σε χώρους αναψυχής και περιπάτου συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και προωθημένες λειτουργίες εξυπηρέτησης του χρήστη του, καθώς από ένα απλό παγκάκι για ξεκούραση μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπαίθριο και αξιόπιστο σημείο εργασίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από έξι άνετες θέσεις καθίσματος, το έξυπνο ενεργειακό παγκάκι της “energy4smart” διαθέτει σκίαστρο και αυτόνομο φωτισμό χάρη στο εγκατεστημένο φωτοβολταϊκά πάνελ της οροφής του, γεγονός που το κάνει απολύτως αυτόνομο ενεργειακά χάρη στη συλλογή ηλιακής ενέργειας. Επίσης έχουν προβλεφθεί θύρες USB για ενσύρματη φόρτιση, διασύνδεση στο Internet μέσω 4G wifi, προβολή – επικοινωνία μέσω Social WiFi, μια μικρή οθόνη ενημερώσεις ώρας, ημερομηνίας και θερμοκρασίας καθώς και μια μεγάλη οθόνη με χρήσιμες πληροφορίες (λ.χ. καιρός, ενημερώσεις, διαφημίσεις  κ.ά.). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σχεδιαστές και οι τεχνικοί της “energy4smart” έχουν δημιουργήσει μια καλαίσθητη, ανθεκτική και αντιβανδαλιστική κατασκευή από ξύλο άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με χάλυβα για την προστασία των μεταλλικών μερών της. 

Στην 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” οι επισκέπτες,οι σύνεδροι και οι εκθέτες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά, να κάνουν χρήση των λειτουργιών του και να διαπιστώσουν την ποιοτική ανωτερότητα που προσφέρει το έξυπνο ενεργειακό παγκάκι, ελληνικής κατασκευής, της “energy4smart”. Μεταξύ άλλων, από το περίπτερο της εταιρείας μας πέρασαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός κ. Γιώργος Δημαράς, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο βουλευτής του «Κινήματος Αλλαγής» κ. Γιάννης Μανιάτης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, οι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Τσιρώνης, Γεώργιος Βλάχος, Αθανάσιος Μπούρας και Γιάννης Σηφάκης, καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Γιώργος Στασινός. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για το ελληνικό ενεργειακό παγκάκι ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Καραμέρος, καθώς και η υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης κ. Ραχήλ Μακρή. 

Η εταιρεία “energy4smart” είναι μια νεοφυής εταιρεία που σκοπό έχει να καλύψει καθημερινές ανάγκες χρησιμοποιώντας κυρίως εναλλακτικές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με έξυπνο και πρακτικό τρόπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης