Σε 29 νέες αγορές επεκτείνεται το Microsoft HoloLens, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, καθώς φαίνεται ότι η ζήτηση για τη μεικτή πραγματικότητα είναι υψηλή, ιδιαίτερα στο εργασιακό περιβάλλον.

H Microsoft αποκάλυψε το HoloLens το 2016 και εξακολουθεί να πουλά το Headset μεικτής πραγματικότητας σε προσωπικό πρώτης γραμμής και εργαζομένους στον τομέα της πληροφορικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Microsoft HoloLens χρησιμοποιείται από οργανισμούς για απομακρυσμένη βοήθεια, εκπαίδευση, σχεδιασμό, meetings και προτυποποίηση.

Εργαζόμενοι όπως αυτοί που συναρμολογούν οχήματα ή επισκευάζουν ασανσέρ έχουν βρει αρκετά πλεονεκτήματα στο HoloLens καθώς απαλλάσσει τα χέρια τους. Η Ford χρησιμοποιεί το HoloLens για να σχεδιάσει αυτοκίνητα ενώ χειρούργοι πειραματίζονται με το HoloLens για επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Microsoft προσέθεσε 29 νέες Ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το headset, ανεβάζοντας τις χώρες που διατίθεται σε 39.

Εκτός από την Ελλάδα, οι νέες χώρες είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Τουρκία.

Προηγουμένως διατίθετο σε Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Η Microsoft φαίνεται ιδιαίτερα σίγουρη ότι οι επιχειρήσεις θα θέλουν να αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες μηχανισμούς τους με το HoloLens, παρά το γεγονός ότι κοστίζει 3.000 δολάρια.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης