Είτε σκοπεύεις να ασχοληθείς με τη δημιουργία περιεχόμενου, είτε θέλεις να εργαστείς, με όλες τις δυνατές ευκολίες ανά χείρας, ή… απλά να χαλαρώσεις, ένα tablet θα σου ήταν σε κάθε περίπτωση χρήσιμο, ενώ θα αποτελούσε και εξαιρετικό δώρο για τις γιορτές. Ειδικότερα όταν αυτό μπορεί να κάνει πράγματα που δεν φαντάζεσαι!

Η HUAWEI «ξεφεύγει» από τον αυστηρό ορισμό της κατηγορίας των tablets και φέρνει στην αγορά κάτι νέο, που ορίζεται μόνο από τη φαντασία του χρήστη, δίνοντας τα εφόδια για να αναπτύξει τις δικές του ρουτίνες, μέσω μιας συσκευής που μόνο ως πολυεργαλείο μπορεί να οριστεί. Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το MatePad 11.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από την εξαιρετικά δυνατή εμπειρία των υπευθύνων της εταιρείας, η HUAWEI φέρνει στην αγορά προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν με ουσιαστικό τρόπο τον χρήστη, βελτιώνοντας κάθε πτυχή της καθημερινότητάς του. Δεν αρκεί μια «καλή» οθόνη ή μερικές έξτρα λειτουργίες. Η HUAWEI έχει μελετήσει τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και κατάφερε να κατασκευάσει αυτό το προϊόν, που θα σου δώσει ακριβώς ό,τι ζητάς, ενώ παράλληλα προσφέρει και πολλά παραπάνω.
 

Ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος χρωματικά από τη φύση με κλασική εμφάνιση και καμπυλωτές γωνίες για άνεση. Η HUAWEI προσφέρει δώρο μαζί με το MatePad 11 και το Magnetic Keyboard, το οποίο δεν είναι ένα απλό πληκτρολόγιο, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προστατευτική θήκη, αλλά και ως βάση στήριξης. Θυμίζει έτσι κάτι περισσότερο σε ευέλικτο laptop, παρά απλό tablet, εκτοξεύοντας το κομμάτι της εργονομίας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας μαθητής/φοιτητής ή κάποιος επαγγελματίας εύκολα θα μπορούσε να εκτιμήσει τις δυνατότητες του MatePad 11. Χρησιμοποιώντας παράλληλα ασύρματο ποντίκι και το HUAWEI M-Pencil, τη γραφίδα νέας γενιάς, η δημιουργικότητα απελευθερώνεται. Οι ευκολίες είναι αμέτρητες, αφού μπορείς να φορτίσεις τη γραφίδα μαγνητικά, απλά ακουμπώντας την επάνω στο tablet, ενώ υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες αλληλεπίδρασης, με 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση. Με ένα απλό διπλό πάτημα η γραφίδα γίνεται γόμα, σού επιτρέπει να φτιάξεις αυτόματα πίνακες, σχήματα ή οτιδήποτε άλλο.

Το εξαιρετικά χαμηλό delay στα 2ms συνδυάζεται με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120 Hz για να δώσει μια εμπειρία που δεν μπορείς να έχεις με κανένα άλλο tablet της αγοράς. Από την άλλη, η οθόνη με χρωματικό εύρος DCI-P315 ζωντανεύει την εικόνα και προσφέρει άνεση και ομαλή εμπειρία κατά την πλοήγηση στο internet ή στις εφαρμογές σου, ενώ έχεις και καταπληκτική ευκρίνεια με ανάλυση 2560 x 1600. Μάλιστα, η οθόνη έχει πιστοποίηση από την TÜV Rheinland τόσο για την έλλειψη οποιουδήποτε flicker, όσο και για τη μείωση του μπλε φωτός.
 

Κάτι που σίγουρα δεν έχεις δει ξανά από tablet της αγοράς είναι το Multi-screen Collaboration. Πρόκειται ένα από τα βασικά κομμάτια του οικοσυστήματος της HUAWEI, που σκοπό έχει τη μέγιστη ευκολία και τη διαχείριση των εργασιών σου με τρόπο που δεν ήξερες καν ότι είναι εφικτός. Για αρχή, μπορείς να εμφανίσεις την οθόνη του κινητού σου στην οθόνη του tablet, ώστε να χειρίζεσαι το smartphone από το tablet!
 

Άλλη περίπτωση χρήσης του Multi-screen Collaboration είναι η συνεργασία με το laptop σου, καθώς μπορείς να κάνεις το tablet δεύτερη οθόνη! Χωρίς να χρειάζεσαι οποιοδήποτε καλώδιο ή κάποια ειδική διεργασία για τη σύνδεση, το tablet επεκτείνει την επιφάνεια εργασίας σου, προσφέροντας με μαγικό τρόπο λειτουργίες όπως “drag and drop” για τα αρχεία σου ανάμεσα στις συσκευές σου ή αντικατοπτρισμό οθόνης για να σχεδιάσεις με τη γραφίδα και να δεις αμέσως το αποτέλεσμα στο project που έχεις ανοίξει στον υπολογιστή σου. Καταφέρνει να σου λύνει τα χέρια, είτε έχεις μια απλή εργασία για το σχολείο ή δημιουργείς πολύπλοκους πίνακες για το business project σου.
 

Πέρα από τα εμφανή πλεονεκτήματα της φορητότητας και της εργονομίας, το MatePad 11 διαθέτει και εξαιρετική αυτονομία, η οποία μπορεί πραγματικά να σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις, αφού μπορεί να χρειαστείς αυτό το «έξυπνο γραφείο» και εκτός σπιτιού. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι προσαρμοζόμενος και μπορεί να λειτουργεί και σε χαμηλότερα νούμερα για την εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η φόρτιση είναι τάχιστη, με 40W ασύρματο Super Charge.
 

Σε περίπτωση που θες να χαλαρώσεις στο σπίτι με gaming ή βλέποντας σειρές και ταινίες, η εμπειρία παραμένει σε τρομερά υψηλά ποιοτικά επίπεδα. Τελειώνοντας τη δουλειά, αμέσως μπορείς να μετατρέψεις το «έξυπνο γραφείο» σου σε game station, αφού οι επιδόσεις στα παιχνίδια είναι καταπληκτικές και η εμπειρία θέασης ανεπανάληπτη με ομαλή κίνηση στα 120 Hz.
 

Αν από την άλλη θέλεις να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου σειρά και πάλι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, με την εικόνα και τον ήχο να εξυψώνουν την ψυχαγωγία σου. Το τετρακάναλο σύστημα ήχου, Histen 7.0 Audio, το οποίο είναι ρυθμισμένο από την Harman Kardon, φέρνει ογκώδη μπάσα και ζωηρά πρίμα και θα σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς γίνεται να βγαίνει τέτοιος ήχος από ένα tablet!
 

Αυτές τις γιορτές μπορείς να κάνεις δώρο το MatePad 11 της HUAWEI σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή… σε εσένα και θα λάβεις και δώρο το magnetic keyboard! Το σίγουρο είναι ότι θα σου μείνει αξέχαστο!

Το magnetic keyboard δίδεται ως δώρο ως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης