Αν νομίζατε ότι το μέλλον είναι μακρυά, σκεφθείτε το ξανά. Η κάθε συσκευή που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να επωφεληθεί από το internet και τη χρήση δικτύου, αν έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν, το νέο ψυγείο της Samsung, Family Hub, σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα που δεν είχατε φανταστεί ως τώρα ότι μπορεί να κάνει ένα ψυγείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρησιμοποιώντας  3 κάμερες στο εσωτερικό του ψυγείου, μπορείτε ανά πάσα στιγμή, εφόσον είναι κλειστές οι πόρτες του, να δείτε το εσωτερικό του και να υπολογίσετε τα προϊόντα που σας λείπουν, ενώ βρίσκεστε για παράδειγμα στο supermarket. Αυτό γίνεται μέσω εφαρμογής, που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας, όπου βλέπετε στην οθόνη σας την εικόνα που σας δίνουν οι κάμερες του ψυγείου.

Επίσης το ψυγείο είναι εξοπλισμένο στην ουσία με ένα tablet, με λειτουργικό Tizen, το οποίο σας επιτρέπει να κατεβάζετε εφαρμογές, που μπορούν για παράδειγμα να σας βοηθούν να ψωνίζετε online. Το tablet αυτό θα μπορείτε να το αναβαθμίζετε είτε μέσω wi-fi, είτε μέσω της USB θύρας, που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πόρτας, αλλά όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει να το κρατήσετε, όσο σκοπεύετε να κρατήσετε και το ψυγείο, που είναι σημαντικά μεγαλύτερος χρόνος από το χρόνο ζωής ενός tablet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To «έξυπνο» ψυγείο, Samsung Family Hub, θα το βρείτε στην τιμή των 5,800$.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης